31/7 Lördag - Inte bara målning...

Idag har det i alla fall inte bara blivit målning :-). På fm målade jag förstås, målade snickerierna på övervåningen en gång till. Kommer behöva en strykning till i morgon, men sedan borde det räcka. När jag var klar så var det dags för lite mat och så lite paus framför datorn en stund. Jag tog sedan itu med att måla elementet i hallen på övervåningen. Det blir nu vitt och fint i stället för grått och fult ;-). Kommer behöva ett par strykningar till innan det är klart. Jag gick sedan lös på taket i trapphallen på nedervåningen. Det var snabbt gjort och börjar bli riktigt bra. Får se i morgon om det räcker med dagens omgång av färg eller om det behövs en omgång till.

Efter detta målande var jag rätt trött och det blev paus framför datorn rätt länge, lite telefonsamtal som avkoppling och snart närmade sig kvällen. Frågan var om jag skulle orka sätta igång med min byrå. Började i alla fall med att plocka ur alla kläderna och kollade över lådorna. Funderar på hur jag ska måla. Lådorn är helt i trä, och jag funderar på om jag ska måla dem invändigt eller inte.... Ska ju måla med samma färg som sängen mörkgrå äggoljetempera, och jag vill ju inte att färgen ska krita av sig på kläderna... Nåja, har tid att fundera - ska ju slipa eländet först...

Började aldrig med slipningen idag. Istället gjorde jag upp med grannen om att vi skulle ut och rida en tur på våra pållar. Så snabbt drog jag på mig ridkläderna och gav mig ut i jättehagen för att fånga in pållan. Med lite mutor (kraftfoder) gick det alldeles utmärkt. Kl 19 var jag såleds klar och mötte upp grannen vid våra soptunnor och vi gav oss ut på en tur runt Latorp. Turen tog dryga timmen och dag så var det inget regn, utan en helt underbar sommarkväll. Mycket flugor var det i luften, men inga bromsar tack och lov ;-).

Var hemma igen strax efter kl 20 och när jag var klar med pållarna och stall så hade klockan hunnit bli 21. Så resten av kvällen blir det TV, ska kolla på den engelska kriminaldramat som börjar strax :-). Som sällskap har jag 2 trötta vovvar som ligger och sover i soffan ;-).

Det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0