3/7 Lördag - stora flyttlasset

Trots att det blev sent i går så vaknade jag vid 9-snåret och kände mig tämligen utvilad. T kom med kaffe som intogs på balkongen - helt underbart väder ute... insåg ockkså att det skulle bli väldigt varmt idag...

M1 och P kom tidit och det blev en utetur för Oktawia innan värsta värmen slog till.

Syster och man vaknade någon timme senare och frukost intogs sedan ute i trädgården - i skuggen...  redan för varmt för att sitta i solen.

Syster hade också varit snäll och shoppat med en wiskey åt mig på flygplatsen. Passar väldigt bra eftersom det är helt slut på "wiskeyförrådet", och innan man vet ordet av så är det svinkall vinter och då passar det bra med en liten wiskeypinne ;-)Har aldrig provat denna wiskey så det ska bli lite spännande och se hur den smakar.

Efter att ätit och plockat undan så blev det till att börja bära möbler. Svettigt värre var det att få ner prylarna från övervåningen och snart hade vi fyllt hästtrailern och färden gick till lägenheten.

Syster och man tyckte lägenheten kommer passa alldeles utmärkt och att det verkade vara lugnt och skönt. Vi bar in möblerna och så bar vi ut de gamla garderoberna som skulle slängas. Innan vi åkte till ÅVC så stannade vi till vid bolaget och ICA för att shoppa lite, sedan full fart till ÅVC för att slänga skräpet och så tillbaka till Kartorp.

Väl hemma så blev det lång paus i trädgården och vi käkade den sallade vi köpt på ICA. Alldeles för varmt för att ens tänka på att försöka ställa sig i köket och laga mat.

Till efterrätt blev det jordgubbar med vispgrädde - smakade mums!

När vi återhämtat oss så lastade vi släpet igen med prylar och så till lägenheten för att lasta ur. Vi ställer allt i sovrummet som är det enda stället som är färdigrenoverat.

Vi var klara för dagens flyttande vid 16-snåret, då höll vi på att dö av värmeslag. Det blev dusch och iordningfix när jag kom hem och så till kl 18 åkte jag in till kamrat K för att fira hennes födelsedag.

Kvällen tillbringades alltså i goda vänners lag och massor med gott att både dricka och äta. Blev sedan upphämtad av syster vid 01.30 och så var den här dagen slut.

/Lizzie

Kommentarer
Postat av: Karin

J tackar Nalle för den excellenta leksaken - tränar till cirkuskatt nu medan matten läser kloka ord om katter :) Tusen tack!!!

2010-07-04 @ 13:47:12
Postat av: Lizzie

Finfint att presenterna kommer väl till pass ;-)

2010-07-04 @ 21:15:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0