7/7 Onsdag - Mer målning...

Vaknade upp till ytterligare en vacker, men lite blåsig sommardag. Frukost intogs på balkongen och vi diskuterade vad vi skulle jobba med idag.

Bestämde oss för att först åka till Elgiganten för att byta in en basstation till bärbara telefonen som gått sönder. Sedan köpa mer färg och så måla vardagsrummet en gång till och dörrkarmar/dörrar.

Undre sakta mak satte vi fart och vid 11-snåret åkte vi iväg till stan. Vid Elgiganten fick vi vänta länge på service och så fick vi åka i ogjort ärende. Vi hade nämligen bara med oss den trasiga basstationen - de ville ha hela paketet...

Istället gick vi in en vända på elgiganten... skulle gå ett varv lite snabbt... upptäckte att de hade rea på CD-skivor, 2 för 99 och så en trippel-cd för 99, Absolutmusic 61 och 62, plus en Absolut Dance blev det. Har ju inte köpt musikskivor så himla ofta de senaste året så jag behövde ha lite nytt att spela ;-)

Sedan åkte vi till Rusta och köpte mer väggfärg och snickerifärg... det går färg....

När vi kom till lägenheten så började vi med lite mat och kaffe, men sedan  satte vi fart. T rollade väggarna i vardagsrummet en gång till och jag målade alla dörrkarmar en gång till - det behövdes vid en närmare titt... Vi var klara vid 15.30 och då får vi iväg till Elgiganten IGEN... den här gången hade vi med allt till telefonen och den här gången fick vi service snabbt och det var inga problem. Nytt paket med telefonen överlämnades direkt. Dessutom så upptäckte T att de sålde ut CD-skivor för 10 kr st!!! Inte ny musik, men spelar roll!!! Blev 4 skivor till ;-)

Blev sedan en tur till Willys för att shoppa lite grillvänlig mat m.m. Efter mathandlingen kunde vi äntligen åka hem.

Dagens shopping!

Väl hemma så satte vi igång med matlagningen direkt. T fixade grillen, vi hade köpt grillspett på Willys, till det blev det färsk potatis, tomatsallad med mozzarellaost och så var sitt glas Chunky Red - både mat och vin smakade bra :-)

Efter maten fixade jag vatten till pållarna. Upptäckte att de rivit ned halva staketet så det blev till att fixa iordning det. Kollade även till pållarna, men hittade inga skador på dem.

Nu är det dags för soffan och lite engelsk deckare i form av Miss Marple :-) Vovvarna ligger här i soffan brevid oss lite lätt utslagna. Nalle har varit ute och busat hela dagen och ligger nu också helt utslagen... vart? På mitt skrivbord - mitt i röran - förstås ;-)
Mycket mer än så är lär inte hända idag ;-)

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0