11/6 Fredag - Fredagsmyset...

Efter jobbet så åkte vi till Marieberg för jag skulle shoppa lite presentkort på Stadium till vår dragning av förvaltningens aktivitetskort. Vi passade på att käka lasange vid Cafe Garden. När vi var klara med allt så åkte vi hemåt. Hann precis med stallet innan M2 dök upp kl 18.30. Oktawia blev sedan iordninggjord för ett litet hoppass inne på ÖFK. Vädret var inte det bästa... stilla sommarregn hela kvällen ;-).

Men lite regn står man ut med, det dammade i alla fall inte på banan ;-). Oktawia skötte sig bra och ekipaget tränade på lite övningar som M2 fick från förra hoppträningspasset med MK. Även min tränare ÅE var lite nyfiken och kom för att kolla en liten stund. Just då så fick Oktawia för sig att gröna bommar äter hästar... det märkliga är att pållan inte är speciellt tittig på hinder, bryr sig inte om vattenmattor, blomsterarrangemang eller färgglada plankhinder, men en liten grön bom - DET var för dagen totalt livsfarligt. Damen tvärvägrade att ens komma i närheten av hindret och det var inte förräns som jag testade att ta bort den gröna bommen som hon skuttade över... märkliga häst. Men för övrigt så skötte hon sig mycket bra :-)

Trötta och blöta åkte vi sedan hemåt. När jag var klar med pållan så plockade jag undan alla prylar och så fick pållarna sin kvällsmat.

Kvar för min del var sedan bara att plocka av mig mina blöta kläder, hoppa i en pyjamas och placera mig i soffan för att titta på film en stund.

Detta var fredagsmyset för den här gången :-)

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0