1/6 Tisdag - försommardag...

Äntligen börjar det likna sommar... vaknade till ett helt underbart väder så idag blev det cykel till jobbet. Gick kanonbra att trampa till jobbet och idag tog det 33 min och jag var inte trött när jag kom fram trots att jag trampat på i ett riktigt bra tempo hela sträckan... Så skönt att känna att kondisen är på plats så jag orkar trampa på med tung belastning (7:an) hela vägen :-) bränner bra med kalorier ;-)

Fullt ös på jobbet hela dagen och så full fart på cykeln hemåt. Fortfarande fint väder så det var hur skönt som helst att cykla. Tog 34 min att cykla hemåt så det var högt tempo hemåt också ;-).

Var ute och käkade lunch idag så jag var inte speciellt hungrig när jag kom hem, räckte med lite fil och müsli och kaffe. Satt ute och njöt av det vackra vädret. Passade också på att gå en sväng i trädgården med kameran i högsta hugg...

Aklejorna blommar för fullt...



Alla äppleträden står i full blom...




Även löjtnantshjärtan står i full blom och är hur vacker som helst...




När rundturen i trädgården var över så var det bara att ta tag i köket...

Idag blev luckorna till hörnskåpet monterade, lite trixit, men till sist så var luckorna på plats. Även luckan till skåpet under bänkskivan blev ditsatt. Sedan la vi de gamla bänkskivorna på plats. Jag mätte och insåg att i morgon blir det en tur till Ikea för att shoppa nya bänkskivor... De gamla är för samla eftersom de nya skåpen är lite djupare än de gamla.

Mycket längre än så hanns inte med under kvällen. Jag tog itu med mockning och fix av hästmaten. Sedan blev pållarna intagna och jag gjorde iordning Oktawia för en uteritt. Kl 20.30 så mötte jag upp med grannen och vi red ut en runda.

Lite mygg var det, men i övrigt lugnt på insektsfronten och det var helt underbart att rida ut och njuta av solnedgången. Idag så red vi förbi vindsnurran - Oktawia tyckte det var lite obehagligt, men vi kom förbi. Fortsatte gärdesvägen upp till Latorp och så banvallen tillbaka. Vi skrittade större delen, men sista sträcken på banvallen fick pållarna sträcka ut i galopp och det tyckte de var lattjo lajbans. Skrittade sedan hemåt på varsin avslappnad pålla.

Hann sedan lagom hem för att få klart allt med pållarna för kvällen och hinna in för att kolla en sväng på TV innan kvällen var helt till ända.

Så det som är kvar nu är bara att förpassa sig till sängen...

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0