18/6 Fredag - Sjuk

Det skedde inget mirakel under natten.... utan feber tillkom också och i morse insåg jag att gå till jobbet var uteslutet... :-(

Sjukanmälde mig och kröp ner i sängen igen, sov som en klubbad oxe fram till 10-snåret då jag vaknade till liv. Kom ihåg då att avboka min lunchdate och sedan så somnade jag om...

Vaknade till liv fram på dagen, och förpassade mig ner till soffan där jag tillbringat resten av em och kvällen... sov varvat med att hosta, snora och slötitta på TV.

Vid 18.30 kravlade jag mig ur soffan eftersom M1 då kom för att fixa med Oktawias motion. Tur att jag inte behövde rida. Fullt tillräckligt med att vara chaufför.

Oktawia skötte sig bra idag. Lite dressyrtrimning inför stundande tävlingsdagen på söndag :-). Var hemma igen vid 20.30 snåret och pållan blev ompysslad och jag fixade klart med att plocka undan alla prylar och mocka ut trailern. Min kompis Minternet dök upp i samma veva och lämnade tillbaka min bil som hon lånat idag. Det hade gått bra att hämta hem hennes pålla från Strömsholm.

Var klar med stallet vid 21-snåret och pållarna fick sin kvällsmat. Själv kommer jag nu placera mig i soffan igen - febern har gått ner, men hostan tilltagit och jag känner mig helt slut.

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0