24/6 Torsdag - köksjobb..

Jobbade kort dag idag och det var helt underbart sommarväder så det var skönt att sluta tidigare. T kom och hämtade mig och vi åkte till Marieberg. Jag shoppade en bänkarmatur som jag ska ha under överskåpet brevid kylskåpet. Den gamla har gjort sitt. Blev en snabb sväng inne på gallerian och så åkte vi till expert och sedan elgiganten där jag kollade upp vad en kombinerad inspelningsbar dvd+vhs kostar. Köpte ingen idag, men behöver en eftersom jag inte har nåt att spela in på.

Sedan åkte vi till Willys för att shoppa mat - inte så farligt med folk, men jag är glad över att jag var till bolaget igår ;-)... När vi var klara med shoppingen så styrde vi kosan hemåt och det var hur varmt och skönt som helst så det blev en fika i trädgården - Lizzie modell lättklädd ;-) tur man bor på landet och ingen ser en när man kliver ut utanför köksdörren totalt likblek ;-)

Efter en välbehövlig paus i trädgården så tog jag itu med stallsysslorna så det blev klart för dagen. Sedan satte jag igång med det fortsatta arbetet i köket. Jag målade klart element och vägg i köket - en tredje styrkning blev perfekt. Nu var det färdigmålat och det som är kvar att göra nu i köket är dekorlist, krönlist, en bit tapet vid fönstret, bakkantslist m.m. Alltså småpyssel som ska dit, men det stora jobbet är nu klart - så skönt. Dags att börja plocka in torrvarorna i skåpet. Det tog en stund... fortsatte sedan med att börja dela upp prylarna och mina saker stoppade jag in i skåpen. T har idag köpt flyttkartonger så han har nu börjat packa... :-). Så röran i vardagsrummet ersätts nu med kartonger i stället ;-) - nåja, de försvinner de också snart :-).

Är nöjd med mitt nya kök :-)



Fönstrena ska putsas i morgon så kommer nu gardin på plats ;-)

Elementen blev som nya med 3 lager färg :-). Nu ska jag måla fler element ;-)



Blev alla tiders :-)

Resten av kvällen har jag inte gjort så mycket mer. Det tar på kroppen att grejja ;-) M1 gav sig ut på en skrittur med pållan vid 21.30 snåret och jag hoppas de slipper bromsarna nu. Pållarna kommer sedan få käka lite kraftfoder inne, men får tillbringa natten ute. Är ju himla skönt sommarväder :-)

Roligare än så här blir det inte idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0