2/6 onsdag - Ikeabesök igen...

Efter jobbet så åkte vi iväg och kollade på en lägenhet. Den var helt OK och har en liten uteplats. T skulle ta sig en funderare.

Sedan var det full fart hemåt. Käkade lite och drack kaffe ute i trädgården och sedan var det bara att åka iväg till Ikea. Den här gången var det för att shoppa nya bänkskivor. Det blev en skiva som heter Lagan och är i massivt ek. Som vanligt tog det en stund att bli klar på Ikea eftersom man är tvungen att vandra genom hela butiken. Jag passade också på att shoppa med en laptopkudde till en arbetskamrat. Jag skulle också ha en list att lägga i bakkant på bänkskiven, men den hade Ikea minsann slutat sälja... Typiskt... får kolla på Beijer någon annan dag... Viktigast var bänkskivorna.

Efter Ikeabesöket så fortsatte vi till K-Rauta och där köpte jag pärlspontskivor, ska klä in köksön med pärlspont och så ska jag ha det på väggen mellan väggskåp och bänkskiva. Hade pärlspont tidigare också och trivs bra med det, så det blir så nu också.

Var hemma igen strax innan 19.30 och då tog jag tag i stallet. Mockade och fixade hästmaten. Det var en himla skön kväll och det hade varit trevligt med en uteritt, men det var bara att inse att tiden inte räckte till.

När jag var klar i stallet så var det dags att ta itu med köket igen... fick leta lite efter verktyg för att få ihop vinstället, men till sist så var de sista väggskåpen ihopskruvade och det var dags att sätta upp det på väggen. Tyvärr så passade skruvdragarens batteri på att dö när det var 2 väggskruvar kvar... Så då var det bara att inse att det var färdigjobbat för idag. Men nu börjar det i alla fall likna ett köka ;-)





Det hemska hörnet börjar också likna nåt nu och jag har börjat kunna plocka in prylar i överskåpet...



Mycket mer än så här hanns inte med idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0