8/6 Tisdag - Stress.... och så ridhuset

Fullt ös på jobbet, försökte komma iväg lite tidigare eftersom jag behövde ta en sväng ut till Marieberg. Fick inte till det, utan blev hämtad i vanlíg tid. Vi valde att åka hem först för att rasta vovvarna och mata kusarna. Passade på också att käka lite, mocka åt pållarna och så kollade vi upp ifall vi fått skattepengarna och det hade vi :-).

Jag fixade klart allt hemma i ett rasande tempo. Ville iväg till Marieberg så jag skulle hinna hem tills det att M1 och P skulle komma kl 18.30.

Stressade alltså iväg till Bauhaus ute i Marieberg. Efter lite klämmande på skruvdragare så hittade jag en liten som passar mina händer och som har lite finesser. Dock höll jag och T på att leta ihjäl oss efter en kartong med denna skurvdragare... alla andra sorter fanns. Jag gick iväg för att leta reda på någon personal för att få hjälp.... men se det visade sig vara helt omöjligt... Det är inte första gången heller och eftersom jag var urstressad så blev jag mer än normalt irriterad... Det blev ingen shopping på Bauhaus, utan istället for vi iväg till K-Rauta och där hittade jag samma skruvdragare :-) Även en ny sågklinga till cirkelsågen fick följa med hem. De nya bänkskivorna ska ju sågas och till detta behövs en ny sågkinga...

När vi var klara var det full fart hemåt och hann hem precis innan det att M1 och P dök upp.

Min nya lilla skruvdragare... nu ligger den på laddning ;-)



M1 gjorde iordning pållan för lite dressyrtrimning och vid 19-snåret åkte vi in till ÖFK. Det regnade så idag blev det ingen framskrittning ute... Men det var lugnt i ridhuset så det var gott om plats.

Oktawia skötte sig bra idag och galoppen såg riktigt bra ut. M1 red även igenom LB-programmet och det såg kanonbra ut :-). En mycket förvånad matte stod och tittade på med gapande mun. Sköter sig damen så här bra den 20:e är det riktigt, riktigt bra :-)

När M1 ridit klart så blev det avskrittning till Hästhagen och tillbaka för nu hade det slutat regna. Så en liten promenad blev det och steg på stegräknare... ;-)

När vi var hemma igen blev pållan ompysslad, var inte svettig idag så det blev en omgång med ryktborsten. Dock regnade det så i natt blev det stallet för pållarna.

Plockade undan alla prylar, mockade ur trailer osv. Kvällsrastade vovvarna och sedan blev det TV:n. Äntligen dags att varva ner... så pass stressad som jag har varit idag så lär det ta en stund... tur att det är Cougar Town på TV ikväll - skönt att få skratta lite ;-)

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0