10/3 Onsdag - Lite pyssel...

Ytterligare en vacker vårvinterdag blev det idag! Hade med mig cykeln idag och cyklade upp på stan för att möte upp kompisen MK kl 11.45 vid Shanghai där vi käkade en god lunch och hade en trevlig pratstund. Det var hur skönt som helst ute mitt på dan :-)

Efter det att vi ätit klart och MK var tvungen att knalla tillbaka till sitt arbete, så passade jag på att lite snabbt uträtta ett par ärenden innan jag cyklade tillbaka till jobbet. Först snabbt in på Lek och Hobby och köpte en burk antikvit allmogefärg och sedan snabbt in på Lindex och köpte ett par leggings. Sedan full fart på cykeln tillbaka till jobbet.

Efter jobbet så åkte T och jag upp på stan en snabb sväng, först ett besök till min frissa där jag lämnade av lite Oriflamevaror och sedan så fortsatte vi till Ali Baba där jag köpte mig en höftschal. Vår lärare på danskursen rekommenderade mig att köpa en höftschal så jag lättare så få känsla för vad jag gör med mina höfter. Det blev en oragen med massor med skrammel på ;-).

Innan vi sedan fortsatte hemåt så stannade vi till vid Willys och handlade hem lite mat - kylskåpet var i stort behov av påfyllning ;-). Sedan äntligen full fart hemåt.

Eftersom jag käkat lunch ute på dan så var jag inte speciellt hungrig på kvällen, utan det räckte med lite fil och müsli. Passade bra för jag orkade inte heller fixa till något annat käk ;-).

Sedan fick T en demonstration över vad höftschalen var för något ;-)...

Dagens shopping!



Så här ser höftschalen ut på. T blev inte imponerad över mitt skrammel ;-)



Vid nästa kurstillfälle ska jag köpa en CD-skiva med orientalisk musik... lite lättare att visa lite dans då ;-)

Idag fick i alla fall pållan vila. Efter att jag ätit och plockat undan i köket så gick jag ut och fixade stallet. Även om hästen vilar så ska ju mockning, sopning av stallgång och hästmaten fixas - så pyssel i stallet blir det i alla fall. Min stund på dagen då jag rensar hjärnan - välbehövlig! ;-)

Resten av kvällen har jag tillbringat med att pyssla lite hemma. Jag köpte ju allmogefärg till mitt nyckelskåp, så det har jag äntligen målat nu. Ska måla en korg också, men det visade sig att den lilla burken jag köpte endast räcker till nyckelskåpet... så mer färg ska inhandlas. Det blev bra med antikvitt i alla fall :-)

Nyckelskåpet målat första gången - blir totalt 2 lager...



Har inte bestämt mig för om jag ska ha någon dekoration på framsidan eller inte... eventuellt någon typ av schablon... är ju inge vidare på att måla nåt motiv för hand direkt ;-) Annars är det nog fint som det är... får se vad som händer.

Jag har också hunnit med att ta rätt på lite ren tvätt och stryka den stryktvätt som blev. Inte kul - men nu är det gjort. Det är ingen idé att ha ren tvätt ligga i vardagsrummet... katterna tycker det är alldeles för trevligt att gosa ner sig i den rena tvätten - med resultat att matte ofta får tvätta om kläderna pga en massa katthår. Alltså lika bra att ta rätt på tvätten direkt ;-).

Nu är det snart dags att ge sig ut en vända. Hästarna ska in och få sin kvällsmat, vovvarna ska kvällsrastas. Mitt nyckelskåp har nu torkat efter första omgången med färg så jag ska måla omgång nr 2 nu. Skönt att få målningen klar när jag ändå är i farten :-).

Så mer spännande än så här blev inte min dag idag :-).

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0