12/3 Fredag - Kick off

Idag så jobbade jag bara på fm. Hade fått godkänt att ta flexledigt från kl 12.30 så då kom T och hämtade mig och körde hem mig. Själv fick han åka tillbaka till sitt jobb och fortsätta jobba ;-).

Jag käkade en lite lätt lunch eftersom det skulle bli rejäla mat under kvällens kick-off med jobbet. Ska jag äta sent på kvällen och dessutom dricka alkohol så blir det nog med kalorier ändå ;-). Så idag blev det en frukost hemma, en stadig frukost på jobbet vid 9 och så fil och müsli till lunch och som lunch var det alldeles tillräckligt.

Jag gick sedan ut och fixade klart stallet. Förberedde hästarnas kvällsmat så allt var fix färdigt åt T, så han inte skulle behöva fundera något över mängder på kraftfoder och mineraler osv.

När jag var klar med allt i stallet så passade jag på att njuta lite av det vackra vädret. Solen trycker ihop snön snabbt nu, men det är sådana enorma mängder med snö, så man kan ändå undra om den någonsing kommer försvinna... ;-)



Den gamla Volvon ska repareras...bara vi kommer åt bilen :-)



Gott med hö tycker pållarna



Hm, undrar om jag kommer ihåg detta i sommar... när jag sitter där och suckar över värmen och bromsdjävlarna ;-)

Funderar också på när snön från mitt stalltack tänker åka ner i backen... finns ju snö framför stallet ändå så det räcker liksom... ;-)



Efter att ha fått lite sol på mig en stund så förpassade jag mig själv till soffan och la mig och vilade - det var hur skönt som helst och vips hade jag halvsovit i 2 timmar. Vaknade till liv lagom när det var dags att gå ut och em-fodra pållarna och så var det dags att fixa iordning mig själv inför kvällens kick-off :-).

Så det blev dusch, sminkning - där det visade sig att få dit lösögonfransarna var ett rent helvetiskt tålamodsprövande uppgift *gah* - men till sist var de på plats och jag kunde fixa med resten av sminket ;-). I klädväg blev det min svarta frans och paljettklänning som jag bara älskar och så ett par svarta tajts till den. Vips så var Lizzie färdig för att partaja loss ordentligt.

Vid 18.15 skjutsade T in mig till vår festlokal - temat för kick-offen var Rockabilly och platsen en verkstad - Garagefest med andra ord. Totalt var 180 personer från förvaltningen anmälda, 60 kvinnor och resten män... jag som älskar att dansa hade allstå stora förhoppningar om bensprattel för kvällen - alltså bensprattel i form av dans - inget annat... ;-)

Hur som helst - det blev en jättetrevlig kväll :-D. Festkommittén hade gjort ett mycket lyckat och enormt arbete. Maten var god, tyvärr ingen god cider så det blev till att dricka öl - men jag överlevde ;-).

Bandet Terry and the conrods stod för underhållningen så det var mycket snabba bugglåtar. Och jag fick dansa :-D. Tyvärr kan jag inte bugga, även om några män försökte med mer eller mindre varierande resultat beroende på stadie var i sitt alkoholintag ;-). Men bäst funkade vanliga "tryckare" när jag inte rockade loss typ själv ;-).

Vid 23-snåret så hade dragningen på förra årets aktivitetskort där vi lottade ut 2 presentkort till cyklar. Eftersom jag är sammankallande i friskvårdsgruppen föll det på min lott, tillsammans med ett friskombud, att kliva upp på scenen och fixa lottdragningen. Alltså var jag tvungen att hålla mig tillräckligt nykter och vaken för att kunna tala i mikrofon - och det gick bra *fniss*. När det lilla uppdraget var avklarat så kunde vi fortsätta med dansen :-).

Vi hade också lottdragning "dörrlotter" och där hade jag turen att vinna :-) Det blev ett presentkort till Naturens hus - Jättekul :-).

Till sist tog kvällen slut och kl 1 var det bara att förpassa sig hemåt. T var snäll och kom och hämtade mig så jag slapp ta taxi.

Så jag har haft en urtrevlig kväll - fått dansa precis så mycket som jag ville :-).

Det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0