17/3 Onsdag - Ingen ridning idag...

Idag fick pållan vila. Men det blev inte helt hästlöst för min del i vilket fall som helst. Efter att ha ätit middag så fixade jag stall och hästmat som vanligt. Men istället för att göra något vettigt hemma så passade jag på att åka iväg till Loviseholm och kolla när C och S hopptränade. Har inte träffat vännerna på evigheter och det var kul att se att det var full gång med kusarna. Även om jag inte hopptränar själv så tycker jag det är kul att kolla på hoppning - är ju full fart liksom ;-). Det var också kul att se C's nya pålle in action och att han inte är skadad längre. Full fart på både ryttare och häst :-). Dessutom trevligt att träffa lite hästvänner och snacka med, framför allt när man inte träffat dem på länge ;-).

Så kvällen försvann i ett nafs - var borta i 2 timmar. Var hemma igen kl 21 och då var det lagom dags att plocka in mina egna pållar. Eftersom mina kusar är intresserade av mat (sådan matte... ) så är de duktiga på att komma in självmant från hage när de hör att jag serverar kvällsmaten. Bianca kommer först - hon ser så himla söt ut när hon kommer springande, hennes små ben går som trumpinnar *fniss*. Oktawia går mer i sakta mak - hon har lärt sig att maten inte försvinner ;-).

Så ikväll blev det inte mycket gjort - men jag hade en trevlig stund i alla fall. T hade köpt ett nytt TV-spel idag så det var skönt att slippa höra oljudet från TV:n. Förstår inte varför man måste ha ljudet stå på max närman spelar TV-spel... *suck*.

Nu är det i alla fall dags att ta en närmare titt på kudden ;-).

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0