21/3 Söndag - Skitväder!

Vaknar upp till totalt skitväder! Först så regnar det, men så övergår det till att snöa - och det snöar på tvären :-(. Där försvann den vårkänslan i ett nafs!

Började dagen lugnt, käkade frukost i lugn och ro framför datorn ;-). Tiden har ju en förmåga att försvinna när man sitter och surfar runt ;-). Till sist så började jag göra lite nytta i alla fall. Efter gårdagens tvättande så hade jag en hel del med tvätt att ta hand om. Alltså även rätt mycket stryktvätt... Jag tycker inte om att stryka kläder, men jag gillar inte att ha skrynkliga kläder på mig heller så det är bara att stryka och se glad ut. Tillbringade således ett par timmar med strykjärnet i högsta hugg ;-) och det var skönt att få det gjort.

T fixade sedan lunchen under tiden som jag gick ut och fixade stallet. Lika bra att få det mockat, bättre väder verkade det i alla fall inte bli. Skitväder!!

Efter maten så fick jag ett annat infall... Började med att smörja in mina läderstövlar med skokräm eftersom de var i stort behov av det. Det blev inte bättre att jag fortsatt med skovården när jag ändå var i farten och resultet blev att jag gjorde slut på en hel tub skokräm, mina skor, kängor och stövlar var i stort behov av skokräm - även om en hel del av skokrämen även hamnade på mig *harkel*. Kladdar ner mig ungefär lika mycket som jag gör när jag målar *fniss*.

Sedan fick pjucken torka ordentligt och under tiden passade jag på att jobba åt Gränsbrytning. När det jobbet var klart så var det dags att putsa skor.... och jag putsade och putsade - till sist så blänkte alla paren och jag var nöjd med min insats - och hade mjölksyra i min högra arm ;-)



Och bara svart skor... till våren får det nog bli inköp av lite mer färgglada skor ;-)

Hann med lite pyssel också innan det blev dags att få sig lite mat igen och åka iväg på danskursen. Håller på med små söta presentaskar som ska dekoreras... hann bara komma halvvägs med en presentask innan det var dags att sätta fart igen.

Åkte iväg hemifrån 16.30 för att hinna in till danslokalen till kl 17.00. Det var, som vanligt, kul på danskursen - men det är skitsvårt. Börjar få lite kläm på rörelsen "camel" när man ska orma sig med kroppen. Vi fick också lära oss en rörelse där man rör höfterna som en 8:a liggande på sidan... inte SÅ svårt men det blev väldigt tydligt för min del att jag är svagar i min vänstra höft än i min högra. Så magdansen är himla bra träning för mig. Tycker mig börja känna skillnad i ridningen också - att jag har bättre känsla för vart jag har mina höfter någonstans.

I dag fick vi också lägga till övningar där vi skulle lära in armrörelser - DET blev skitsvårt när man samtidigt skulle röra fötter, ben och höfter *fniss*. Men jag får väl till det så småningom. Bra träning är det för min gamla stela kropp i alla fall :-).

Var hemma igen strax efter kl 19, bytte om till stallkläder och gick sedan ut till stallet och fixade klart med hästmaten. Det var dags att klättra upp på höloftet och slänga ner hö också, kände även nu att jag blivit lite smidigare. Inte lika svårt längre att ta sig upp på loftet :-).

Nu är det i allafall serien 24 som gäller, och sedan ska jag kolla på den 4:ans film som kommer kl 21. Någonstans i nån reklampaus ska jag hinna få in kusarna och ge dem kvällsmat också ;-). Men för övrigt blir det TV:n resten av kvällen.

Det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0