26/3 Fredag - Vardagslyx...

Hur är det bäst att avsluta en arbetsvecka samtidigt som det är löningsfredag? Man börjar med ett litet snabbt besök till Granngården på lunchen och köper ett Eskadron dressyrschabrak som fanns med på rean :-). Vips har man ju tjänat en fin slant mot vad det hade kostat om man köpt schabraket till ordinarie pris ;-).

Jag har sedan fortsatt att lyxa till vardagen genom att jag flexade ut lite tidigare och cyklade iväg till min frissa för ett litet besök som varade i 3 timmar. Under dessa 3 timmar så fick jag håret färgat till samma ursnygga mörkt copparröda färg som sist, hon plockade och färgade även mina ögonbryn och till sist blev det en klippning av kalufsen. Under tiden så var det babbel och skvaller på hög nivå. T fick den mindre ärofyllda uppgiftet att handla hem mat innan han hämtade upp mig. Hade ingen lust att cykla hela vägen hem... Ska börja cykla så snart all snö är borta, snart alltså - men inte idag ;-).

Var alltså klar hos frissan kl 18, var lite trött när jag kom hem och inte alls ork för någon matlagning. Hade käkat en macka och fikat hos frissan så jag var inte speciellt hungrig heller.

Tog istället itu med mockning och fix av hästmaten. Eftersom pållan idag fick vila så hade jag tid för lite pyssel i sadelkammaren. Lite lädervård blev det! Dressyrsadeln, som används mest, var i stort behov av lite rengöring, även dressyrgjorden och tränset fick sig en omgång med lädersåpan. Blev hur fint som helst. Naturligtvis så kom det nya schabraket till användning - mycket snyggt!



När jag var klar med lädervården i stallet så gick jag in i huset och tog hand om lite ren tvätt, som veks ihop och hamnade på rätt ställe. I alla fall när det gäller mina kläder... T får ta rätt på sina egna kläder...

Jag gjorde sedan en räd inne i kattrummet, kissarna fick mat och vatten, dessutom behövde sandlådorna tömmas och fyllas på med ren sand. Fixade även sandlådrna som står i badrum och på övervåningen. T tittar på TV, som vanligt...

Sedan fick det bli datorn en stund och lite surfning på FB och Bukefalos. Nu är det i alla fall dags att gå ut och plocka in pållarna för kvällen och servera dem lite kvällsmat. Sedan får det nog bli TV:n en stund innan sängen kallar. I morgon skulle det ha blivit träning med pållan med instruktören är sjuk... får alltså hitta på något annat med damen. På em kommer en bilmekare hit och ska kolla in gamla Volvon så får vi se om han tar med sig bilen på en gång eller vad som händer. Så för övrigt får det nog bli städning i morgon - som vanligt... T fyller ju år på söndag och då ska det väl firas lite i alla fall ;-).

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0