11/5 Måndag - Mot Ullared

Upp kl 5.30...*gäsp*. Kl 5.30 åkte vi hemifrån, plockade upp K i stan och så blev vi avsläppta vid Myrorna där bussen till  Ullared plockade upp oss kl 6.00.

5 timmar senare var vi i Ullared. Vi började med att käka lunch - så vi verkligen skulle orka med shoppingen resten av em ;-).

Vi började på hästavdelningen. Tyvärr en besvikelse... extremt konstiga storleker på kläderna så det som shoppades där var en flughuva, vetraps och ett par karbinhakar. Sedan var det dags att ta sig an damavdelningen :-)

Jag hittade snabbt ett helt gäng snygga capribyxor, värre var det att hitta överdelar... jag verkligen avskyr modet som är nu... toppar och blusar med avskärningar under bysten. Vad man än tar på sig så ser man ut som en gravid mammut :-O. Hittade till sist några toppar som fick duga...

Vi gick sedan vidare till avd för heminredning - här hittade jag lite roliga saker :-). Jag som INTE skulle köpa några mer prylar... *fniss*. Men det var alldeles för billigt för att motstå och man måste ju förnya sig lite ;-)

På slutet av shoppingen var det dags för ett toabesök, gick förbi herravd - det var DÄR alla snygga T-shirts var. Vips så hittade jag 7 st överdelar till som passar min smak :-).

Avslutade det hela med att köpa lite extremt billigt godis ;-)

Vi hade 6 timmar på oss att äta och shoppa och det räckte för att avverka GeKås. På vägen tillbaka till bussen blev det varsin hambugare så vi inte skulle svälta ihjälp på hemvägen och kl 17.00 gick färden hemåt igen. Var jättetrött, men nöjd med dagens shopping. Blev mycket billigare än vad jag räknat med ;-).

Var tillbaka i Örebro kl 22 där T plockade upp oss, vi körde hem K och sedan var det en mycket trött Lizzie som åkte hem och förpassade sig snabbt till sängen. Gå igenom mina nyshoppade kläder får jag nog göra till helgen ;-).

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0