20/5 Torsdag - Åska...

Tryckande och kvamligt väder hela dagen... man bara gick och väntade på åskan... När jag slutade jobbet så var det dock rätt skönt väder ute. Vi for iväg till Marieberg där jag först gick in på Ikea och lämnade tillbaka en skåpstomme som jag köpt fel. Därefter åkte vi till Expert och lämnade in 5 %-checken från Medmera-kortet och T fick tillbaka lite pengar på systemkameran han köpte där. När vi var klara var jag helt utsvulten så det blev ett snabbt besök til Café Garden och jag smaskade i mig en god räkmacka med tillhörande kaffe.

Mätt och belåten var det sedan bara att åka hemåt och ta tag i stallsysslorna. Än så länge var det fint väder, om än lite kvalmigt och planen var att traila in Oktawia till ÖFK och M1 skulle skritta ut en runda på pållan. Men när mitt medryttarsällskap dök upp vid 18.30 snåret så hade ett regn och åskväder börjat torna upp sig och uteritt låg inte högst upp på planeringen längre... Så det fick bli ridhuset idag och ett lättare joggingpass istället.

På väg in till stan så åkte vi igenom ett ordentligt regnväder, men inne vid Karlslund så var det uppehåll, men åskan mullrade på rätt bra.

Pållan skötte sig bra idag också, och det blev alltså ett lite lättare arbetspass - dock såg hon tämligen nöjd ut efteråt. Hennes inställning till att arbeta ha förändrats en hel del sedan förra året ;-).

När jag åkte hemåt med pållan så regnade det rejält och det gick inte att köra speciellt fort eftersom det kändes som om hela vägen låg under vatten. Väl hemma så var det bara att inse att jag skulle bli blöt - bara att gilla läget... Utanför stallet så hade det bildats en enorm vattenpöl och det forsade ner vatten från taket. Oktawia visste inte hur fort hon skulle komma igenom det forsande vattnet och över vattenpölen - men det blev en modell av stort skutt in i stallet ;-)

Jag var klar i stallet strax efter kl 20.30 och nu åskade det rejält och det fullkomligt vräkte regn. Funderade på om jag skulle våga sätta på TV:n till kl 21 för att kolla på Criminal minds. Åskvädret lugnade ner sig i alla fall och jag kunde kolla på TV utan problem.

Förhoppningsvis så försvinner kvalmigheten i luften nu efter åskovädret - kan man hoppas i alla fall ;-)

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0