25/5 Tisdag - Regn...

Ibland kan ju fundera över hur mycket det kan regna egentligen. Och KALLT har det varit idag. Var ute och käkade lunch med vännen MS och jag är glad över bli upphämtad vid jobbet och få åka bil till lunchmaten. Fy tusen vilket äckligt väder *burr*. Trevlig lunch hade jag i alla fall :-).

För övrigt så är det fullt ös på jobbet, rätt skönt att ha innejobb dagar som denna när regnet bara sprutar ner. Inte cykelväder om man säger så ;-).

T hämtade mig vid jobbet som vanligt och det var raka vägen hem som gällde. I med lite mat och så kaffe därefter blev det stallkläder och vinterjackan på för att gå ut och fixa stallet.

Hade med mig Lexi är jag var ute och mockade... när jag var klar så var det en mycket blöt Lexi som blev placerad inne i hallen för att torka. Inte så kul tycker Lexi, helst vill hon springa runt i huset och vara en "glad schäfer" -  vilket resulterar i lerstänk i hela huset. Så det tyckte inte matte var någon bra idé...

Vid 18.30 kom M1 och P. Oktawia blev inplockad och det visade sig att det nya Horsewaretäcket är mycket bra... Har hållit tätt trots spöregnet under dagen, inte var hon kall under heller. Däremot så hade hon precis rullat sig så jag var lagom snygg efter ha hängt upp täcket på tork *fniss*.

När vi skulle åka så var det inte alls självklart för Oktawia att gå in i trailern, är fortfarande alldeles för intresserad av Glimma... men jag hämtade ett grimskaft och viftade med och då klev damen in i trailern direkt och vi kunde vara in till ÖFK.

Dagar som denna när regnet öser ner - då är det VÄLDIGT skönt att det finns ridhus även om det för dagen var lite väl rörigt i ridhuset. Har blivit lite bortskämda med att det varit lugnt i ridhuset när vi varit där, men idag var det fullt ös. Bra träning det också. Oktawia skötte sig bra, var lite motsträvig till att börja med men M1 rider på efter sitt system och på slutet gick damen riktigt bra. Ekipaget valde dock att skritta av ute - det regnade inte fullt så mycket just den stunden.

När vi skulle last och åka hem så klev Oktawia snällt på - ingen Glimma i närheten ;-). När jag kom hem så fick T hjälpa till så jag höll i snöret när Otkawia for ut ur trailern. Naturligtvis så skulle hon GENAST ha koll på vart Glimma var någonstans... ;-). Knäppa häst ;-)

Nåja, hon är i alla fall lugn i stallet nu. Har inte skrikit något i natt så hon vänjer sig ju vid att Glimma har hage precis brevid Otkawia.

Var klar i stallet vid 21-snåret - hyfsat tidigt faktiskt. Så nu kommer kvällen avslutas med lite TV och Cougar Town innan det blir sängen.

Roligare än så här blev inte min regniga dag ;-)

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0