27/5 Torsdag - Kaos...

Jag åkte aldrig iväg till Elgiganten i natt. T gjorde det, men vände och åkte hem när han såg kön...

Jag mådde i alla fall bättre idag. Sovit lite bättre så jag har idag inte haft sjukt ont i huvudet - skönt. På lunchen kom T och hämtade mig och vi åkte iväg till Marieberg. Det var totalt kaos utan för elgiganten. Inte en chans att man skulle kunna ta sig in där inom rimlig lunchtid. Vi gick in på Expert istället och där kunde jag klämma på den tänkta mobilen. Det var bra att kunde kolla hur den såg ut, för den var alldeles för plastig för att den ska funka åt mig. Jag är ju så himla klantig så en mobil till mig måste hålla för lite hårdhänta tag ;-). Min gamla får alltså hänga med ett tag till...

Alltså tillbaka till jobbet och så fullt ös under em. Vid 15.45 så stämplade jag ut för att åka hem. Slog på min privata mobil... 2 st meddelande. Ett var från hovis som var sjuk, det andra var från gräsklippareparatören som inte hittar något fel på min klippare... skumt. Så istället för att fara hemåt och träffa hovis så for vi först iväg till gräsklippareparatören för att prata med dem. De hade provkört klipparen länge och inte hittat nåt fel... mycket skumt - handhavandefel??? Ska in på lördag med släpet och hämta klipparen så då får jag se om jag kan hantera den... ;-).

Vi gjorde ytterligare ett försök att ta oss till Marieberg - fortfarande totalt kaos och sjukt mycket folk. Men det var inga köer in till Mediamarkt så vi lyckades hitta en parkeringsplats till sist och tog oss in i butiken... det är STORT... men jag blev INTE imponerad. Visst vissa produkter var det kampanj på - men man måste vara MYCKET prismedveten för att fatta ifall man gör ett bra köp eller inte. Inga bra priser på mobiler. Stod länge och funderade på en laptop som såldes som kampanjvara, men det föll på att jag pratade med 3 olika säljare som alla försökte kränga på mig en annan, mycket dyrare laptop... ingen av säljarna visade samma dyrare laptop heller... Kollade efter ett batteri till min kamera - samma priser som på alla andra ställen. Ska köpa en ny elvisp - den jag ska ha var det inte ett dugg billigare än på någon annan elektronikkedja - snarare tvärtom... Dessutom är säljer Mediamarkt ungefär samma skräp som Elgiganten... så för min del blev det bara en... febertermomenter för 49 kr - billigt och bra. T hittade vad han ville ha i alla fall... en 46 tums LCD-TV. Hade aningens problem att få in paketet i bilen... men till sist var vi hemma och då var jag trött och hungrig...

När jag sedan satte mig och fixade räkningarna så kändes det rätt bra att jag inte drabbades av någon shoppinghysteri ;-). Har betalt hö för 2600 kr, dessutom arrendet för betet och så har jag ju faktiskt köpt hagmaterial för en vacker slant... så det där med ny dator (som jag iofs behöver) får bli när jag fått tillskott i kassan i form av lite återbäring på skatten som kommer trilla in framöver.

Sent om sider så tog jag itu med mockning av boxarna och fix av hästmat, pållarna fick dock vara kvar ute tills efter det att jag tittat klart på Criminal minds. Så skönt att det är ljus länge om kvällarna nu. När jag kom ut strax efter kl 22 så ville pållarna komma in på en gång i alla fall så jag slapp ut och jaga dem i hagen. Oktawia har gnäggat efter Glimma flera gånger under kvällen och bara vandrar i hagen.. det där med att äta verkar vara totalt onödigt... så hon fick lite extra hö till natten - verkar som om det behövs.

Nu är allt klart för idag och bättre än så här blir det inte! Nu väntar sängen!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0