3/4 Måndag - Ny vecka...

Åter måndag och slut på ledigheten. iväg till jobbet som vanligt. Denna veckan blir min sista vecka på min nuvarande arbetsplats. På fredag byter jag kontor och flyttar iväg till SBH1, tyvärr blir jag placerad i ett höghus *suck*. Lantlolla som jag är, så tycker jag det är vansinnigt trist med att inte få se gräs och buskar från mitt kontor :-(. Förhoppnings får jag intressanta och stimulernande arbetsuppgifter, annars blir det till att se sig om efter ett annat jobb... Jag har samma arbetsgivare och ska jobba inom samma förvaltning, ny chef dock så det ska bli spännande och se hur det hela utvecklar sig.

Under dagen så var det i alla fall full fart på jobbet. T kom och hämtade mig som vanligt och vi åkte iväg till Willys för lite shopping av mat, och så full fart hemåt. På vägen hem så kände jag mig lite kymig i magen, men tänkte att jag nog bara var hungrig...

Så väl hemma fixade jag middag och vi käkade... tyvärr fick jag mer och mer ont i magen... och jag som skulle ut och rida *suck*. Tänkte att det hela nog skulle ge sig så småningom... släpade mig ner till brygghuset och målade dörren igen. Det tog inte så lång tid och det var skönt att få det gjort. Nu är det bara de vita snickerierna kvar på brygghuset... ;-)

Vid 18.30-snåret så insåg jag att magvärken inte tänkte ge med sig... uppenbarligen så har jag ätit nåt som jag reagerade på. Hade helt enkelt känning av gallan - trots att jag inte har någon gallblåsa... alltså kramp i gallgången - det är väldigt oskönt. Värk och illamående...

Alltså var det bara att skippa ridningen, messade grannen och förklarade läget eftersom vi skulle ha gjort sällskap. T höll på med högtryckstvätten och tvättade sockeln på huset och sedan bilen, så jag släpade mig ner till stallet och fixade mockningen - i slowmotion... Sedan släpade jag mig in i huset och placerade mig i soffan... där tillbringade jag resten av kvällen. T fixade hästarnas mat och vatten.

Strax innan 21 så började värken avta så pass att jag kunde ta mig ut och släppa in pållarna för kvällen. Som tur var så stod pållarna utanför stalldörren och väntade så det gick snabbt att få in dem.

Placerade mig på soffan igen och kollade på CSI. Under programmets gång fick jag telefonsamtal från min bilreparatör. Nu börjar min bil bli färdig :-) Så på onsdag ska bilreparatören åka till bilprovningen med den för besiktning. Med tanke på att den genomgått en "helrenovering" så borde den gå igenom med glans :-).

Bilrepatarören har gjort ett digert arbete...
Elfel lokaliserat och reparerat - glapp i en lödning på ett kretskort bakom hastighetsmätaren...
Nytt drag och ny el och kontakt.
Nya bromsok och bromsar bak
Nya bromskivor och bromsar fram
Nya handbromsbackar och handbromsvajer
Ny lambdasond
Ny packning i en packbox (motorn)
Ny packning vid locket för oljepåfyllning - så nu ska jag slippa oljeläckage
Ny kamrem
Ny olja, oljefilter och luftfilter. Tändstiften var nya.
Nya gasdämpare till skuffluckan.
Sist men inte minst - 4 nya sommardäck

Hittills har jag pungat ut med 14 000 kr... men enligt bilreparatören så kommer jag ha en riktigt bra bil som rullar ett bra tag - får väl tro på det :-).

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0