1/11 Måndag - Sista kurstillfället...

Idag blev det premiärtur med buss till jobbet. Ska testa och se om det funkar att busspendla till jobbet. 7 min tog det att gå från bussen tills det jag stämplade in på kontoret. Total restid blev 25 min från det att jag lämnade huset tills jag stämplade in. Det är rätt ok restid. Frågan är om jag klarar de fasta tiderna... det återstår att se  ;-)

När jag kom hem så hade M1 precis kommit. Hon fixade pållans motion idag iform av skrittur. Jag passade på att mocka under tiden som de var ute. Hann sedan käka lite och växla några ord med T som kom för att vara hundvakt.

Vid 18.30 var det sedan full fart in till stan för att vara med på sista tillfället för fotokursen.

Jag och en kille till fick visa de 3 bilder som skulle visa hur vi var som personer. Jag hade med en bild på mig och pållarna, en bild på mitt matsalsbord överhopad med scrappingprylar och högen med stryktvätt, och så en bild på en av mina bokhyllor proppfull med böcker. Fick till 3 bra bilder ;-)

Vi gick igenom den andra personens bilder och han hade också bra bilder med som representerade honom som person.
När detta var avklarat så gick vi igenom alla bilder som vi tagit till vårt "alfabet". 2 st alfabet med svartvita bilder fick vi ihop. Och hur kul som helst hade vi :-D.

Var hemma igen vid 21-snåret, bara att mata pållarna och så CSI nästa ;-)

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0