11/11 Torsdag - Fullt ös...

I morse så fick det bli bilen till jobbet. Upptäckte när jag skulle ta min morgonmedicin att jag bara att en tablett kvar. Måste ta 3 om dagen av medicinen för att hålla huvudet i shack! Alltså blev det prio ett att ta sig till ett Apotek - därför lika bra att ta bilen. Behövde få hem kattmat och lite andra förnödigheter också.

Så efter jobbet blev det lite shopping, Granngården, Willys och så Apoteket. Nu har jag medicin hemma så jag klarar mig en månad till ;-)

Kom hem lite senare än normalt. Grannen hade varit snäll och plogat under dagen så det var inga problem att ta sig upp på kullen. Hakade på trailern på en gång, in med shoppingen i huset, på med stallkläder och så full fart ut i stallet. Hann med mockningen och pållarnas käk innan M1 och P kom. Alltså M1 som står för Oktawias motion idag och vi var snart på väg in till ridhuset.

Oktawia skötte sig riktigt bra idag. Kämpade på bra även när det blev lite jobbigt. Och övergångar trav-galopp är jobbigt framför allt om damen ska behålla formen ;-). Oktawia blir ju starkare ju mer hon rids och även om framåtbjudningen skulle kunna vara bättre, så funkar det ju att jobba damen nu.

Både häst och ryttare såg nöjda ut när ridpasset var avklarat och vi kunde fara hemåt. Lite underkylt var det när jag åkte hem med pållan så jag tog det lugnt. Gick i alla fall bra att åka upp på gården med häst och släp. Visst funkar det att parkera nedanför vår kulle, men slippa gå den biten gör ju inget ;-)

Fix med kuse och alla prylar. Kvällsmaten serverades kusarna och så var jag klar i stallet för idag. En stund i soffan framför Criminal minds för att pusta ut lite. Nu är det sängen som gäller i alla fall.

Det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0