12/11 Fredag - veckan slut...

Efter en fartfylld dag på kontortet så blev det 16.10-bussen hem och jag var helt slut. Märktes att man jobbat 5 dagar...

Så när jag kom hem blev det en stunds vila och lite mat innan jag tog itu med stallet och var lagom klar till kl 18.30 när M1 och P kom.

Oktawia blev idag iordninggjord för en hoppomgång i ridhuset och strax efter kl 19 for vi iväg. I vanliga fall så brukar det vara helt tvärtomt, men idag var det fullt ös i ridhuset.

På ridskoledelen var det en privatlektion och på privatdelen i ridhuset så var det 4 stycken barn som for runt på varsin häst, lite väl okontrollerat för att det skulle kännas bekvämt och till sist så förpassade sig M1 till den andra delen av ridhuset, där det var lite lugnare.

Det där med hoppning var ju bara att lägga ner, så det blev till att rida "hoppdressyr" i hoppsadeln och det var också ett nyttigt pass. Oktawia skötte sig riktigt bra och M1 var nöjd efter ridpasset.

Så full fart hemåt och pållarna blev omhändertagna och serverade kvällsmat. Själv förpassade jag min in i huset och soffan. Dagen avslutas således med en stunds TV-tittande och lite glögg.

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0