14/11 Söndag - Fars dag...

Gårdagskvällens nattsudd märktes i morse. Seg som sirap när jag släpade mig ut till stallet och släppte ut pållarna. Förpassade mig till soffan där jag halvsov under en filt och lyssnade på Nyhetsmorgon samtidigt. Lagom start på denna dag ;-)

Så när T kom vid 11-snåret hade jag inte kommit så mycket längre, mer än att jag satt upp och hade laptopen i knät *fniss*. Dags att sätt fart med andra ord. T fortsatte med sorteringen av serietidningar. Jag fixade iordning mig och så kunde jag också hjälpa till med sorteringen. Det tog en stund. De mesta tidningarna placerades i kartornger som T ska ha, det blev även en hög med tidingar som var mina och så till sist en tredje hög som vi shoppat gemensamt där vi ska del upp i årgångar - bl a en massa seriemagasinet. Vi hann i alla fall klart med sorteringen av alla tidningar tills det var dags att åka iväg och fira T's pappa på fars dag. Vi hann till och med göra ett snabbt stopp vid Mediamarkt. Fortfarande inte rätt kaffebryggare på plats. Tog en tur till Elgigantern och DÄR fanns min kaffebryggare! Hade inga pengar med mig, men fick lägga undan bryggaren och ska avhämtas senare.

Vi fortsatte hem till svärfar och strax efter det att vi var på plats så kom även T's syster och sambo. Det blev kaffe och smaskig tårta. Mycket gott och efter 3 timmars babbel var vi åter på väg hemåt.

Satte igång med mat direkt när vi kom hem. Hungrig som bara den och det blev sweet chili lax till middag och matlådor. Det var gott med mat och var sedan laddad att ta itu med mockningen. Hann inte med det innan vi åkte iväg till svärfar, så stalljobbet var fortfarande kvar.

T packade in tidningar i bilen och åkte till lägenheten. När jag var klar med stallet så fortsatte jag med att göra lite nytta. Tog hand om ren tvätt  och tog itu med stryktvätten också. Plocket med tvätten och strykningen tog en timme, en skönt att få det gjort. Går ju snabbt att bygga på berget med stryktvätt annars *harkel*.

Vid 21 blev det i alla fall soffan och TV:n, fick bli Beckfilmen i brist på annat. Passade på att gå ut och plocka in pållarna och kvällsfodra dem vid nyheterna.

Så nu är det bara kvar att kolla klart på filmen och sedan uppsöka sängen.

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0