17/11 Onsdag - hemmakväll

Efter en dag fylld av möten,  alltså stillasittande bortsett från en liten cykeltur i kylan. Fick vänta en stund på bussen idag också, så man var lite frusen när man väl kom hem. Käkade en stadig lunch idag så jag var inte hungrig när jag kom hem.  Överfölls istället helt plötsligt av städlust, alltså satte jag fart direkt. Hade inte så mycket att plocka undan, det fixade jag i helgen. På med en tvättmaskin och så full fart med dammtrasan, dammsugning och så moppning av golvet.

Kände mig riktigt duktig och knaprade i mig ett par knäckemackor innan jag gick ut till stallet och tog tag i mockning och fix av hästmat. Stallsysslorna tog cirka en timme och det var rätt skönt att vara ute en stund trots mörkret.

Denna hemmakväll var välbehövligt, och förhoppningsvis så håller sig huset i hyfsat skick så jag inte behöver städa i helgen ;-). Håller ju på att tvättar så istället kommer jag väl ha lite stryktvätt att ta reda på istället ;-). Ska också börjar det digra arbetet med att bära upp alla mina böcker till övervåningen. Ska nog rensa ut en del också och så damma böckerna... vilket kommer behövas *harkel*.

När det var dags för pållarna att komma in så gick det smidigt. Bara att öppna stalldörren ut till hagen så kom pållarna knatandes. Kan ju vara maten som lockade ;-).

Nu ska jag i alla fll kolla på Efterlyst och sedan ska jag ta en närmare titt på kudden.

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0