18/11 Torsdag - Inte som planerat...

När man åker buss så är det svårt att få med sig lite mat hem. Upptäckte också på em att min nässpray var slut... och rejäl nästäppa besväras jag fortfarande av. Så jag kollade med T om han kunde skjutsa hem mig och då ta vägen förbi en affär. Det gick bra, han skulle i alla fall hämta en låda med tidningar. Alla tiders tänkte jag, kommeTillr då hem rätt tidigt och hinner då in till ridhuset med pållan för att rida ett pass.

Men ibland blir det inte som man planerat liksom....

En kvart innan T skulle komma och hämta mig så ringde han och sa att de ringt från en affär ute i Marieberg. De hade tagit hand om T's pappa som inte hittade sin bil :-O. Att han ens tagit sig till Mariebergi med bil är ett under... gamle mannen ska inte köra!!

T kom och hämtade mig på en gång och vi for ut till Marieberg. Även T's syster och sambo mötte upp. Vi började leta efter bilen. Inte helt lätt.... svärfar hade ingen aning om vart han gjort av bilen, utan gått fram och tillbaka över hela Mariebergsområdet och letat... hela em.

Till sist hittade vi bilen och det blev så att T och jag åkte till Kumla med bil och svärfar. Hemtjänsten skulle sedan titta till svärfar så att allt var bra.

På väg tillbaka till stan så blev det ett stopp på Willys så jag fick hem lite mjölk, smör och bröd. Framför allt kom jag ihåg att köpa nässpray. Var hemma hos mig efter mycket om och men. T stannade inte utan vill till lägenheten, så han tog en packe med tidningar och åkte iväg.

Kvällens eskapader med svärsfar gjorde ju att jag kom hem skitsent. Var helt utsvulten så jag var tvungen att fixa mat. Var inte klar med matlagning och ätit förrän efter kl 19 - så det där med att ta sig in till ridhuset för en ridtur var bara att glömma. Var helt slut efter slit på jobbet och kvällens oväntade insats. Så det blev till att ge sig ut och mocka och fixa hästmaten. Hade sedan lite annat att göra inne i huset, som tvätta, vattna blommor. Tiden räckte helt enkelt inte tid till något mer så pållan fick klara sig med hagmotion idag.

Fixade intag och kvällsmatning av pållar strax innan kl 21, så jag hann in och parkera mig i soffan lagom tills det att Criminal minds började.

Roligare än så här blev det inte idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0