19/11 Fredag - En trevlig dag...

Dagen började väldigt trevlig idag :-). Hann inte ens in på mitt kontor innan den första gratulationen kom från en arbetskamrat och så fortsatte det resten av dagen. Har idag fått fler gratulationer på en dag, än vad jag fått under mitt tidigare liv denna dag. Har varit glad hela dagen - en liten trevlig egoboost som jag behövde :-)

Kom hem i vettig tid idag, bussen kom som den skulle. Tur var väl det för jag höll på att blåsa bort - blåste isbjörnar ute - riktigt isande nordanvind *burr*

Tog det lugnt en stund hemma, käkade lite mat och läste tidningen Hippson, innan jag gav mig ut i kylan igen och tog itu med stallsysslorna. Fick hålla stalldörren stängd för att inte nordanvinden skulle blåsa in i stallet. Då blev det inte så kallt i alla fall.

M1 och P kom vid 18.30-snåret. Oktawia fick käka lite hö en stund innan hon blev iordninggjord för lite hoppning idag och när vi kom in till ridhuset så var vi själva. Funkade alldeles utmärkt med lite hoppträning alltså.

Själva hoppövningen går ut på att få damen att svänga kontrollerat och få med sig kroppen och inte bara rusa mot hindret. Funkade riktigt bra idag. Under uppvärmningen så fick damen träna på lite förvänd galopp, jobbigt tyckte Oktawia, men kämpade på bra. Även detta funkade bra och det verkade som om Oktawia tyckte det hela var himla kul idag.

När M1 galopperad av pållan så hade damen riktigt bra framåtbjudning och visade dessutom att hon greppat detta med förvänd galopp, och galopperade ett helt varv på fyrkantsspåret i en mycket bra balanserad förvänd höger galopp. Ambitiöst värre ;-).

En mycket nöjd pilot och pålla avslutade sedan ridpasset ;-). Och riktigt duktiga var de!

Kom hem utan problem och pållarna blev omhändertagna och kvällsfodrade. Själv förpassade jag mig in i husvärmen, pratade med min syster i England en stund och nu kommer kvällen att avslutas framför Mord i Sinnet på TV4+.

Idag kommer här i alla fall en trött hälsning från Nalle. Nalle som mest hålls ute för att hålla koll på sitt revir ;-)



Godnatt!



Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0