21/11 Söndag - Fortsatt slit...

Slitet med att få ordning i huset fortsatte idag. Dock måste jag erkänna att gårdagens hårda arbete satte sina spår... maken till stel och ond kropp får jag leta efter. Träningsvärk i armar och ben som heter duga och stel som tusan i ryggen... Värmde upp med att springa några gånger upp och ner för trappen ;-)

T kom på fm och 3 bokhyllor förpassades ut till trailern, en resårmadrass förpassades också ut till trailern och så packade vi ner en massa annat småplock som T skulle ha med till lägenheten. Vi slet hårt - det tar längre tid att plocka ihop saker än vad man kan tro och rörigt blir det också.

Framåt sen em var i alla fall trailern full och vi åkte iväg till lägenheten och så blev det ännu mera bärande... och visp så var det total röra i lägenheten ;-). Både jag och T var mer än lovligt trötta i kroppen nu ;-)

Tillbaka till huset och ytterligare flytt av möbler i huset. Ett bord hamnade i kontoret i väntan på att T får med sig akvariet. Även en fåtöljt förpassades till kontoret - och vips har jag en läshörna ;-).

På övervåningen så plockade vi ut lite prylar som stod i gästrummet, en stol och pidestal som åkte in i sovrummet. Grävde också fram ribbotten och madrass till gästsängen och gamla TV-rummet är numera bibliotek och gästrum. Gamla gästrummet är än så länge förråd ;-).

Under tiden som vi slet i huset så låg Nalle och slappade... som vanligt på mitt skrivbord ;-)



När vi var klara så var det en trött T som åkte till lägenheten för att försöka få ordning där. Jag själv fixade iordning lite mat - upptäckte att jag var helt utsvulten.

När jag var mätt och belåten så återfick jag lite kraft och det var tags att ta itu med stallet. Hade inte hunnit gjort det tidigare.

Så full fart igen och snart var mockning och hästmaten fixad. Tog in pållarna vid 19.30-tiden eftersom det var snöglopp ute, och pållarna behövde torka upp. Däremot så hann jag inte med någon motion av pållan idag - så blir det ibland... Kändes viktigt att få klart inne idag.

Resten av kvällen tillbringades med ett par timmars jobb åt Gränsbrytning. Pållarnas nattades kl 22 och nu ska jag ta och natta mig själv... hoppas stelheten och träningsvärken gett sig tills i morgon...

Det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0