24/11 Onsdag - Trevlig överraskning!

På min lunch idag så kollade jag av min privata mail. Det hade kommit ett mail som jag läste om och om igen. Hade ändå svårt att fatta vad som stod där....

"Hej och grattis!

Ni är nominerade till pris i årets upplaga av EVIN.

Prisutdelning sker söndagen den 28/11 *censcur* museum."

Om jag inte hade befunnit mig på jobbet så hade jag nog hoppat upp och skrikigt rakt ut!!!! Bland alla som skickat in bilder till EVIN-tävlingen så var jag alltså bland de 15 stycken nominerade till pris. I vilka klasser har jag ingen aning om, men jag är nominerad och dessutom klassad som FOTOGRAF :-O

Kunde bara inte tro att det var sant, men upptäckte att nomineringen också stod både i dagens lokala tidning och på deras hemsida.

Herregud - Prisutdelning!!! *tar mig för pannan*

Jag kommer knappt ihåg vilka bilder det var jag skickade in till tävlingen, men tror det är 7 st i alla fall i lite olika klasser. Kommer vara hysteriskt nervös resten av veckan, hur ska jag överleva detta!!! De övriga nominerade är väldigt duktiga fotografer *harkel*. Vinner jag inget pris så kommer jag leva VÄLDIGT länge på att jag blivit nominerad!! :-D

Har levt i ett lyckarus hela em och kvällen. Kommer nog sitta i ett tag *fniss*.

Annars så har nordanvinden blåsa smådjävlar och det var bambi på hal is att ta sig hem från busshållplatsen. Snövallar och snörök över Grävevägen och vår gata. Bara att inse - det blir ingen tur till ÖFK i dag heller.

Fixade klart stallet direkt efter maten och kollade ifall pållarna ville in - och det ville de. Inte bara jag som är trött på blåsten... ;-)

Är ju inte van att ha 2 st hemmakvällar på raken och börjar bli lite rastlös... har småpysslat inne, och så fixade jag lite jobb åt Gränsbrytning. Eftersom jag hade tid över så behövde jag inte vänta till helgen med att hinna göra det.

Nu är det i alla fall dags att gå ut och ge pållarna kvällsmat och sedan ska jag se om det finns något att titta på under en stunds soffhäng. I annat fall blir det datorn och lite slösurfning.

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer
Postat av: Birgitta

Gratulerar

2010-11-25 @ 09:42:57
URL: http://pysseltrollet.blogg.se/
Postat av: Lizzie

Tackar :-D

2010-11-25 @ 10:57:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0