26/11 Fredag - Shopping...

Äntligen fredag och dessutom lönefredag :-). Stämplade ut vid 12 och em hade jag 4 semestertimmar. Känders oerhört lyxigt :-D

Åkte ut till Elgiganten och löste ut min nya kaffebryttare. Den jag köpte på Mediamarkt gick ju sönder, har väntat på att samma sort skulle komma tillbaka på rea, men icke. Istället hittade jag den på Elgiganten till ett kanonpris. Efter besöket Elgiganten så var det full fart hemåt.

Tog inte lång tid att packa upp kaffebryggaren och få igång den. Äntligen tillgång till gott kaffe ;-)

 

Hemma käkade jag lunch och drack sedan mitt goda kaffe. Efter vilopausen tog jag itu med stallsysslorna. Kändes verkligen lyxigt att kunna mocka och fixa allt i stallet i dagsljus en vardag så här slutet i november.

När jag var med stallet så hann jag börja förbereda lite inför adventsstädningen i morgon i väntan på att T skulle dyka upp efter att slutat sitt jobb.

T kom vid  strax efter 16-snåret, släpet hakades på - nu var det dags för shopping! Flrst  vi for ut till Maskintjänst och ett gäng spånbalar shoppades och stoppades in i trailern, snabbt avklarat och vi for vidare. Nästa stop blev Plantaget och där fanns det massor av fint julpynt att shoppa. Dock var jag ute efter en adventsgran och efter lite väljande så blev det en som vi släpade med till kassan. Självklart var jag tvungen att välja en gran som var astung, men till sist hade den också blivit placerad i trailern.

Ett stenkast från Plantagen ligger ju Maxi och Systembolaget så det blev mitt nästa stopp. Det var lite svårt att hitta parkering där det gick att ställa både bil och trailer. Om man säger så här... typ hela stan befann sig inne på Maxi :-O.

Först ett besök till bolaget och ut kom jag med med en box vin glögg och en flaska DC, ett asgott shirazvin. Hade också beställt 2 flaskor Yellow tail, men får allt vänta 1 vecka innan jag får hem det - beställningsvara nämligen. 

Först tänkte jag skippa besöket på Maxi, men behövde fylla på förråden lite... Mycket fok var det :-O - och kön till kassan ska vi inte tala om. Köade säkert 30 min innan det var min tur att betala - man var lite trött då ;-).

Så min lilla shoppingtur tog 4,5 timme innan jag var hemma igen. T åkte hem till lägenheten så han släppt av mig och mina prylar. Spånet fick vara kvar i trailern tills i morgon, behöver vara ljust så jag ser vart jag ska packa av det. 

När jag packat upp maten så blev det soffan med lite varm glögg och ett par Nyåkers pepparkakor med mögelost på - det var mycket mumsigt och varm blev jag också ;-).

Till sist så var jag tvungen att ta mig ut i kylan igen för att ta in pållarna och ge dem kvällsmat. Hyfsat kallt är det -8 grader *burr*.

Nu blir det Mord i sinnet på TV4+ och sedan är det dags för sängen.

Alltså blir det inte roligare än så här idag,

/Lizzie 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0