4/11 Torsdag - Tur till Ridhuset...

När jag kom hem så blev jag glad. I brevlådan låg Tidningen Ridsport Special - så det blev en stunds läsning och lite mat innan jag gav mig ut i stallet för att mocka och fixa mat.

Nu ikväll så regnade det i alla fall inte - skönt! Men mörkt fort blir det och nu är det pannlampa på om man ska hitta runt stalllknuten för att tömma dygnkärran ;-)

Jag var klar med stallet och fått in pållarna tills det att M1 och P kom vid 18.30-snåret. Hann till och med borsta av Bianca en snabbis.

Oktawia blev iordninggjord för en tur in till ÖFK och så for vi iväg.

Privatdelen var tom idag och M1 kunde koncentrera på sig själv och pållan.

På ridskoledelen var det ett grupp med ponnybarn som for runt så det yrde om det, men Oktawia - hon var tämligen oberörd över det hela ;-)




Pållan var väl inte på sitt allra bästa hurmör idag heller, men hon kämpade på. Fick jobba en hel del med galoppen idag. Problemet är ju att få damen eftergiven i sin högra sida, istället för att luta sig inåt. Men det är ju bara att keep up the god work"




Vänstergaloppen har damen lite lättare för...



Oktawia fick jobba på ordentligt idag, var duktig även om det kom lite småprotester när det blev riktigt jobbigt. Protesterna bestod med i en ilsket viftande svans och små jämfotaskutt med bakbenen ;-).

På slutet av ridpasset blev det lite träning av förvänd galopp - det tyckte både pilot och häst var jobbigt - båda jobbade dock på så gott det gick.

Drygt en timmes arbete blev det för pållan innan det var dags att få åka hem till den väntande maten. Var hemma vid 21.30 så för mattes del var det bara att fixa klart pålla och hästmat. Nästa anhalt blev sängen - ska ju orka med en arbetsdag i morgon också.

Det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0