9/11 Tisdag - Snöstorm

Idag kom snön - och det med besked! Jag lyckades cykla upp på stan för att luncha ihop med kompisen MK, men det var nog inte mycket mer. När jag skulle hemåt så hade jag ingen lust att åka buss... Eftersom T skulle vara hundvakt ikväll så ringde jag och frågade om jag kunde få skjuts, inga problem. När vi åkte mot Kartorp så snöade det på tvären, men vägen såg OK ut.

Innan jag skulle iväg igen så fixade jag middag, käkade och så ut i stallet för att mocka i raketfart. Avslutade det hela med att ta in pållarna - de ville gärna in och Oktalwia frös som bara den. Trots att hon var varm under täcket *suck*. Mera hö och torrt täcke. Tillbringade knappt en timme i stallet och under den tiden så hann det komma MASSOR av snö :-O. Och så blåsten till på köpet!

Tog mig tur ner till soptunnan med sopor och spanade in vår gata. Då insåg jag, att någon tur till ÖFK för att lyssna på en veterinärföreläsning var bara att fetglömma. I alla fall med min gamla Volvo... ;-)

Gick in och talade om för T att han inte behövde vara hundvakt, utan att han nog skulle ta sig tillbaka till stan medans han fortfarande kunde... Var nog på håret att han gjorde det...

Jag tillbringade resten av kvällen med att jobba åt Gränsbrytning - var ju bra att få det jobbet gjort. Synd på veterinärföreläsningen bara, men det finns gränser för vad man kan riskera livet för.

Det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0