11/10 Måndag - Kurs och kurs igen...

Denna arbetsdag har jag tillbringat med att gå på kurs tillsammans med resten av samordnare och assistenter på min förvaltning. "Att skriva i tjänsten" - låter väl enkelt! Men så är icke fallet!!! Det är mycket mer att tänka på än vad man skulle kunna tro.  Jag som gått en kontorsutbildning och en 1-årig skrivmaskinskurs för typ "100 år sedan", blev lycklig över att få veta att det fortfarande är SIS-standard existerar ;-).

Jag har ju ansvar för förvaltningens övergripande mallar och fick genast en del idéer. Dessutom så kom det fram bra tips under dagen som jag tog till mig. Tips som jag har användning av gällande med C-uppsats. Ska skriva klart min C-uppsats under vintern *harkel* - om jag kan rota fram några extra timmar per dygn också...

Efter kursen så var det en snabb sväng upp på kontoret och sedan full fart hemåt! Fixade lite mat och så snabbt ut och mocka hästarnas boxar. M1 stod för pållans motion idag i form av en kort skrittur. Var lite lagomt arbete för dagen.

T kom för att vara hundvakt. Jag skulle ju iväg på nästa kurs ;-). Efter mockningen var det allstå bara att lägga i nästa växel och fräsa in till stan igen.

På vår fotokurs idag så gick vi igenom bilderna från förförra veckans kvällsfotografering. Alla tar fantastiska bilder :-).

Vårt fortsatta uppdrag till nästa veckas kurs är att ta mer bilder på "bokstäver" - usch! Verkligen hur svårt som helst! Vi fick också ett nytt fotouppdrag till nästa vecka... hur jag ska lyckas med detta uppdrag är ju en gåta...

Vi ska fota 3 bilder som berskriver oss själva som persone, måste vara 3 bilder, varken mer eller mindre.... Hur ska jag lyckas beskriva mig själv som person med 3 bilder????????

Jag är ju medveten om att jag är envis som en rödgris till jul... rejält målmedveten, hästarna är det viktigaste i livet, men har ju mer djur. Avskyr att stryka kläder och gör hellre andra roliga saker än att stryka. Resultatet är ju då en hög med stryktvätt som växer och växer... ;-)

Vänner - kom med tips! Hur är jag som person och hur kan jag beskriva det med fotografier!!!  Hjälp behövs med andra ord!

Jag var hemma igen från kursen strax innan kl 21 - T hade precis åkt till lägenheten så vovvarna behövde inte vara själva så länge. Jag kvällsmatade djuren i stallet och så däckade jag i soffan framför CSI tills det var dags att ta en närmare titt på kudden.

Det var allt för idag! Förresten! Ni får gärna lägga in kommentarer om helgens filmning!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0