15/10 Fredag - snorigt...

Fortfarande problem med nästäppa idag, men kände mig för övrigt hyfsat pigg. Hade möten inbokat idag också så det var fullt ös hela dagen. Fick sprya med Otrivin varannan timme för att över huvud taget kunna andas genom näsan. När jag åkte hem från jobbet så tog jag vägen förbi Apoteket och köpte Otrivin Menthol - borde fräsa rent i näsan så jag kan sova i natt.

När jag kom hem så tog jag det lugnt en stund och läste Tidningen Ridsport innan jag drog på mig stallkläderna och tog itu med stallsysslorna.

När jag väl skulle plocka in pållarna så var det inge problem att få in Bianca, men Oktawia hade lite spring i benen och var tvungen bralla loss i hagen en stund innan hon tyckte det var OK att bli infångad ;-).

M1 kom vid 18.30-snåret och vid 19-snåret åkte vi iväg till ridhuset. M1 hade tänkt rida lite markarbete, men när vi kom in till ridhuset så stod det några hinder uppställda efter sista ridlektionen. Dessa hinder skulle stå kvar till morgondagen, men det var helt OK för oss att utnyttja dem. Och det gjorde vi ;-).

Oktawia skötte sig bra idag, uppenbarligen tycker hon det är rätt kul att skutta över små hinder ;-). Hon har också mycket bättre teknik nu än mot hur det var när vi började hoppa henne. Fortfarande en hel del kvar att jobba på, hon vill ju gärna tjyvöka och ta hindren med fart istället för kraft. Men det kommer väl med tiden.

Var hemma igen vid 20.30 och fixade klart allt i stallet innan jag gick in och förpassade mig till soffan för att kolla på kommissarie Morse på 9:an. Ska nu försöka kurera med förkylning med lite wiskey, har Glenmorangei hemma. Har ju glass kvar också så jag kan festa till ordentligt en fredagkväll som denna ;-).

Det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0