22/10 Fredag - Fortfarande sjuk...

Var riktigt trött när jag tog mig ut för att släppa ut pållarna och förpassade mig snabbt tillbaka i ryggläge. Efter att ha sovit i sängen och hostat hela natten så fick det nu bli hörnsoffan, med massor av kuddar i hörnet. Blev bättre med hostan och jag tillbringade fm med att halvsova och titta på TV.

Fram på em så blev jag så pass mycket piggare att jag i alla fall orkade äta - det brukar ju i och för sig aldrig vara något problem ;-). Tog mig också ut till pållarna och gav dem lunchmat. Gick snabbt in igen eftersom det var rätt kallt ute och mina luftrör ogillade den kalla luften rejält.

Under em orkade jag i alla fall sitta uppe lite, blev lite pyssel. Håller på med en litet scrappalbum som jag grejjade lite med idag.

Senare på em/kvällen var jag i fall tvungen att ge mig ut för att fixa stallet. Ingen annan som mockar och fixar maten åt pållarna så det blir jag själv som får fixa det, vare sig man är sjuk eller inte. Som tur var så hade jag hö nere i stallet så det räckte precis tills i morgon. Kände att en tur upp på höloftet kanske inte direkt var vad jag orkade med idag.

Pållan fick i alla fall vila idag, så när jag var klar med mockningen så blev det ryggläge i soffan igen. Efter att ha vila en stund så orkade jag sitta uppe och pyssla med mitt scrapbookalbum. Är lite rogivande att scrappa. Inte direkt fysiskt ansträngande i alla fall. Att jag skräpar ner är en annan sak ;-)





En annan som skräpar ner är Nalle... Han kom in och hade en halv åker med sig in... antingen så har han blivit påkörd av en bil :-O ELLER så har han slagits med en annan katt - och det rejält!!!

Blöt, lerig, tufsig, full med löv och grenar... går lite stelt... men inte halt. Undrar hur den andra katten ser ut...



Lite mat och Nalle ville ut igen, men det tyckte inte matte ;-). Så en grinig Nalle la sig under matsalsbordet och försökte få ordning på sin tilltufsade päls ;-)

När jag var klar med scrappandet så blev det soffan och lite glass. Glass är bra för min sönderhostade hals ;-). Ska kolla på Kommissarie Morse på 9:an, pållarna ska in och få sin kvällsmat så småningom, men mycket mer än så händer inte kväll.

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0