23/10 Lördag - never ending story...

Bihåleinflammationen och bronkiten tar aldrig slut *suck*. Ytterligare en natt med kraftiga hostattacker och fortfarande gulgrönt snor från näsan... verklligen en "never ending story..." och på onsdag ska jag gå på begravning! Hur kul är et att sitta i en kyrka med min förbannade skrällhosta. Jisses, jag kommer att överrösta prästen *tar mig för pannan*. Har ätit penicillin nu i 5 dgr och det är mycket märkligt att det inte gör större effekt... oroväckande egentligen med tanke på att jag fick ett "starkt" penicillin... :-O

Efter att ha raglat ut till stallet på morgon och släppt ut hästarna, så var det jag som raglade tillbaka in i huset och så blev det soffan. Det fick bli ryggläge under fm - Har väl aldrig kollat på så mycket Nyhetsmorgon på 4:an som de senaste dagarna ;-).

Fram på dan så kände jag mig piggare och det fick bli dusch och sedan lite mat. Surfade en stund på datorn innan jag gick ut och fixade mockningen. Kände mig faktiskt starkare idag än mot igår. Märks tydligt när man mockar hur sjuk man är... Fixade till och med att klättra upp på höloftet och slänga ner hö. Det var meningen att T skulle göra det åt mig idag, men han var sen och pållarna behövde lite mat ut i hagen. När jag var klar med stallet så passade jag på att utföra lite lädervård. Hoppsadeln var i behov av lite rengöring och nytt schabrak. När jag ändå var i farten så blev tränset också rengjort.

Sen.... sen var jag helt slut... T kom precis när jag var klar i stallet så det fick bli fika och vila. Hade en timme på mig att återhämta mig innan M1 skulle dyka upp för att hoppträna pållan. T följde med och körde bil och trailer eftersom jag fortfarande var trött.

När vi kom till ridhuset så var det några ryttare som hoppade, men M1 red fram under tiden tills de var klara. Sedan så byggdes det upp en serie bestående av ett krysshinder, ett litet studshinder, 2 galoppsprång fram till en oxer. Pållan skötte sig riktigt bra, även om hon gärna vill smygstarta innan krysshindret och hellre hoppar fort än med kraft. Hon var dock tvungen att tänka till lite med tanke uppställningen av serien. Studs är bra ;-) men damen blev trött. Blir ju mjölksyra i de 4:a benen ;-)

Dock var damen fortfarande alert när vi plockade undan hindermaterialet... eftersom matte var svag och ynklig så funkade det inte att försiktigt lägga upp bommarna ovanpå sargkanten... Matte fick ta sats och slänga upp bommarna, vilket resulterade i ett sabla skramlande. Naturligtvis precis när ekipaget var precis bakom rygge på matte - resulterade i att damen sidsteppade *harkel*. Nåja, ingen skada skedd i alla fall - alla ryttare satt kvar ;-).

Väl hemma så blev pållan omhändertagen och när jag var klar med Oktawia så blev det Biancas tur. Om en vecka är det utställning... dags att börja borsta den lilla pälsbollen ;-). Bianca uppskattade borstningen i alla fall. När jag var klar så fick pållarna lite hö och jag förpassade mig in i huset och T fixade mat. Efter maten blev det soffan och TV:n för min del, för nu var jag helt slut.

Nu ska vi försöka koppla in dvd-spelaren till min platt-TV i vardagsrummet och glo på en film som T hade med sig. Alltså kommer resten av kvällen tillbringas i soffan. Ungefär så mycket som jag orkar med.

Det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0