25/10 Måndag - Jobb igen

Idag kände jag mig mycket bättre. Nu känns det att penicillinet gör verkan och det har funkat bra att jobba idag. Har en envis hosta som jag får ta Bricanyl mot. Skulle funka mycket bättre om folk inte sprayade på sig så mycket parfym. Trots att vi är flera stycken som är doftkänsliga så är det några som sprayar ner sig med hur mycket stark parfym som helst. Nu när mina luftrör är lite lättretliga så är jag extremt känslig för dofter. Hostar ännu mer.

Inte alla fattar ju heller trots att man säger till. Lite tråkigt... men, men tur att jag har eget rumt i alla fall ;-)

Arbetsdagen försvann i ett nafs och efter jobbet så var det full fart till Granngården för inköp av kraftfoder till pållan. Testar Granngårdens eget pellets den här gången, avelsvarianten för att få upp proteinhalten och så en säck "aktiv", ska ge pållan hälften av varje så får vi se ifall det blir lite mer energi i damen.

När jag kom hem så var M1 på gång med pållan. Hon fixade pållans motion idag iform av uteritt. Under tiden som M1 var ute med pållan så mockade jag i raketfart och fixade med hästmaten. Hade sedan 30 min på mig att få i mig mat själv och ladda över lite foton på ett USB-minne.

Vid 18.30 var det så fullt ös in till fotokursen :-)

Idag skulle vi ha med oss bilder fotade under oktober i Örebro län. Vi var några som hade gjort detta. Jag har ju varit sjuk och inte hunnit att ta så många bilder, fick med mig 7 st bilder ett par från Pay & Ride-tävlingen och så lite landskapsbilder som jag tagit i mina hemtrakter. På kursen så gick vi igenom allas bilder och vi kursdeltagare fick feedback på vilka bilder som passar att ta med till den fototävling som är nu under Oktober.

Även om jag inte hade med mig så många bilder så fick jag jättebra kritik på de jag hade. Det var bara en som jag skulle skippa, övriga kunde jag ta med - jättekul. En bild var tyckte kursledaren var helt fantastisk, till och med så att med favvofotograf JP Lahall skulle bli avis - sånt är ju jättekul att höra *fniss*.

Var hemma igen till kl 21, precis hemma för att hinna kolla på CSI. Har nu varit ute och nattat pållarna. Bara kvar att natta mig själv.

Det är allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0