27/10 Onsdat - Begravning

Ledig idag pga begravning av min svärmor. T kom vid 10-tiden för att klämma sig i kostymen... den hade blivit lite trängre sedan han använde den senast. Det var för 3 år sedan vid begravningen av min mamma.

Vid 11.30 åkte vi till Kumla hem till T's pappa. Vi närmast anhöriga samlades där innan vi så åkte till kyrkan och kl 13.00 var själva begravningen.

Det var en fin ceremoni i kyrkan och naturligtvis är man ledsen. Jag har känt min svärmor nästan hela mitt liv och även om hon dog av ålderdom så är det en person som nu saknas. Det var också en bra stund vid kaffet efter kyrkan så man fick pusta ut lite.

Var hemma igen vid 16.30-snåret och jag fick lite annat att tänka på. Dags att byta om och ta itu med stallet.  Fixade med mockning och mat under tiden som det totalt spöregnade ute. Tog in pållarna vid 18-snåret och Oktawias täcke var tämligen blött, hon fick ett torrt och varmt på sig för hon var lite kall. Bianca fick jag torka av lite för hon höll på att flyta bort ;-)

Kom iväg till ridhuset i vettig tid och satt på hästryggen vid 19-snåret. Det var ytterligare 3 privata ryttarekipage när jag började rida och det var lite väl rörigt - typ hästar överallt. Mest nervös blev jag på den ryttaren som galopperade runt och hela tiden tittade ner på sina händer *burr* ingen koll alls vart vi andra var någonstans. Så det var rätt skönt när ett vi blev färre ekipage och till sist så blev jag ensam. Lättare att koncentrera sig på sin ridning ;-). Ridpasset gick helt OK. Även idag lyckades jag med min gamla stela kropp rida pållan så hon blev lösgjord ;-).

Ridpasset var också en trevlig avslutning på en annars lite sorglig dag.

Mer än så här hände inte idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0