3/10 Söndag - Fortsatt spackling

Under förmiddagen så fortsatte jobbet med hallen. Dags att slipa det jag spacklade igår. T hjälpte mig med att slipa väggarna, för att slippa slipdammet i hela huset så satte vi först upp plast för dörrarna till vardagsrummet och mitt kontor. Jag skulle också slipa, men ett bord. Bordet släpade vi ut på altanen - var ju jättefint väder så jag kunde vara ute och jobba utan problem.

T slipade alltså väggarna och såg sedan ut som en vit mjölnare. Jag slipade bord och såg sedan ut som en blå mjölnare ;-)



Bordet tvättades sedan med målartvätt och ska snart målas i samma färg som min säng och byrå.

När T var klar med slipningen av väggarna i hallen så visade det sig att jag behöver bättra på med ytterligare spackling. Så det var bara att lägga på ett lager till. Alltså blir det ingen målning idag, men bättre att spacklingen blir bra.

T gick ut i det vackra vädret och fortsatte det jobbet han sysslade med igår, att leka med grästrimmern och idag så röjde han runt hundarnas staket. Tog en stund att röja idag också.

Så småningom blev det dags för mig att fixa stallet. Fyllde på vatten ute, fixade med mockning och hästmat. Passade också på att gosa med kissungarna - Jake och Elwood börjar bli rätt stora nu - men hur söta som helst :-)

Jake - lite avvaktande.



Elwood däremot är villig att ta en närmare titt på kameran ;-)



När jag var klar med stallet så gick jag in och fixade lunch - lax blev det som smakade alldeles utmärkt. Efter maten så var det dags för T och kissen Missan att fara in till lägenheten och det var dags för mig att ta mig ut i stallet igen. M1 och P kom vid 15-snåret och pållan blev iordningfixad för ett litet dressyrpass.

Pållan tyckte det var lite jobbigt idag, men kämpade på väl.

Lite travjobb, en liten synbar ökning i traven blir det numera.



Och så lite galoppjobb...



En övning som pållan tycker är kul är att galoppera på långsidan med lite ökning, så svänga upp på medellinjen, avbrott till skritt och skritta på lång tygel för att sedan fatta ny galopp vid kortsidan igen.

Galopp



Och så skritt på medellinjen



Det är lite coolt att hon slappnar av direkt efter avbrottet från galopp så hon skrittar på i en bra skritt.

Var hemma igen strax efter kl 17, fixade klart med pållan och alla prylar. Pållarna fick stå kvar inne med lite hö att tugga på. Jag själv fräschade upp mig och bytte kläder och så blev det en tur till min gruppchef för ett Oriflamemöte.

Det var rätt länge sedan vi hade Oriflamemöte så det var kul att träffa de andra säljarna och som vanligt så bjöd vår gruppchef på god mat.

Var hemma igen strax efter kl 20.30, så det var alldeles lagom att kvällsfodra pållarna och så parkerade jag mig i soffan för att kolla på Miss Marpe.

Så det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer
Postat av: Kristina

Tittar in lite då och då på din blogg och det är helt otroligt vad fin hon har blivit Pållan.

2010-10-05 @ 15:50:19
Postat av: Lizzie

Tack så jättemycket :-). Kul att det syns att jobbet med henne ger resultat.

2010-10-05 @ 22:47:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0