9/10 Lördag - Pay & Ride

Eftersom dagens lilla Pay & Ride var på em så fick pållarna komma ut på morgonen som vanligt. Jag tillbringade sedan fm fixa iordning mig själv, käka frukost, datorsurfa, fixa lite disk och småplock. Jag avslutade det hela med att fixa mockning av pållarnas boxar. Oktawias träns och sadel blev renputsade så de var i representabelt skick till Pay&ride i em. Lagom när jag var klar så kom T och efter lite snabb lunch så slipade vi min hall en sista vända. M1 och P hade då kommit och höll på med tävlingsputsen av Oktawia.

Jag skulle avsluta min slipning av spacklingen med att pensla på tapetklister. Trodde jag hade en kartong kvar, men icke. Så det så att T tog en tur till stan för att shoppa lite tapetklister... Hade ju tänkt måla första vändan innan vi åkte iväg till Wittvång, men det får bli i morgon istället.

Plockade iordning sadel m.m som skulle med i bilen. Till sist så var allt och alla klara och Oktawia förpassades till trailern och jag släppte sedan ut Bianca i hagen så hon skulle slippa stå inne och vänta ensam. Alla packade in sig i bilen och så for vi iväg.

Resan till Wittvång gick bra och när vi kom fram så gick vi iväg och startanmälde vi ekipaget, kollade runt lite, försökte räkna ut när det var M1 tur att starta och så var det dags för urlastning. Oktawia skötte sig alldeles utmärkt när hon M1 upp och förpassade sig till framridningen.

Pållan skötte sig bra på framridningen, dock blev den lite väl lång eftersom det dröjde innan det blev M1's tur.










M1 startade i klassen för LC:2 och trots den långa framridningen och att Oktawia var svintrött så skötte sig Oktawia jättebra (och M1 också) :-). Ekipaget red ihop 65,7 % - bättre och bättre för varje gång alltså ;-).

Eftersom det var en Pay & Ride var det ingen officiella resultat, men arrangören hängde upp en resultattavla och eftersom M1 startade sist så insåg vi snabbt att ekipaget blivit placerade som 3:a i klassen :-D. Rosetter fanns till försäljning - så det blev en gul rosett till ;-)



Nu blev det hemfärd med en myckt trött häst. Väl hemma så blev Bianca glad över att se sin kompis, och fick komma in i stallet så Oktwia skulle hålla sig lugn. När alla knoppar var urtagna så fick hästarna gå ut igen.

När vi var klara i stallet så åkte M1 och P hemåt, jag själv gick in och fixade mat. Efter käket så kunde jag äntligen fixa klart med att fixera allt jag spacklat med tapetklister - i morgon kanske det äntligen blir lite målning av ;-).

Resten av kvällen tillbringades med att kolla på Kommissarie Frost och mer än så kommer inte hända idag.

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0