10/9 Fredag - äntligen...

Äntligen fredag... det kändes skönt. Var segare än segast i morse, men till sist så kom jag ur sängen och så småningom kom jag iväg till jobbet. Seg som sirap hela dagen, men fick igång hjärnan rätt bra framåt em - och då var det så dags...

På vägen hem så shoppade jag lite mat på Willyss innan det var full fart hemåt. Väl hemma så käkade jag lite och vilade en stund, innan det var dags att dra på sig stallkläderna och ge sig ut till stallet.

Det var inte så roligt väder, duggade lite lätt. Jag fixade mockningen och vatten till pållarna så det blev klart. Ropade sedan på hästarna och det var inga problem att få in dem, de kom knallande och blev snällt in i sina boxar.

Jag borstade Oktawia och så satte jag på tömkörningsgjorden, och så gav vi oss ut...



Körde ett litet lätt pass där vi tränade på övergångar och så trav över bommar. Dessutom så slogs vi med miljarder med myggor. Fy tusan mygginvasionen blir bara värre och värre :-O.

Till sist gick det inte att vara ute längre, trots att det duggregnade så var det hur mycket myggor som helst. Så det fick bli stallet igen. När jag var klar med Oktawia så blev det en borstningsomgång för Bianca - det tyckte hon var skönt. Hon är jätteduktig att stå stilla på stallgången. Har lite bättre tålamod med den saken än vad hon hade för ett år sedan ;-).



När jag var klar med pållarna så fick de lite hö att tugga på - det var inte dags för kvällsmaten riktigt ännu...

Jag förpassade mig in i huset och så fick det bli soffan med lite ost, kex och ett glas rödvin - en trevlig avslutning så här en fredag kväll. Pållarna får kvällsmaten lite senare och tills dess ska jag kolla på lite TV.

Det var allt för idag.

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0