14/9 Tisdag - Hästpyssel

Kom hel lite senare idag eftersom jag följde med T ner till sjukhuset och hälsade på hans mamma. Det blev ett rätt kort besök eftersom hon var trött, men ett besök i alla fall.

Så när jag väl kom hem så blev det lite snabbt mat och så full fart ut. Hade tur med vädret, var uppehåll nu ikväll, skönt att slippa jobba pållan ute och bli dygnsur.

Mockade först och upptäckte att det var lite häftiga molnformationer på himlen...

Solnedgång över svarta regnmoln




Och så andra solbelysta moln under de svarta regnmolnen...



Även lilla Nalle passade på att hålla koll på sitt lilla hertigdöme ;-)



Det blev till sist dags att plocka in pållarna så jag hann borsta Oktawia och på med lite longeringsutrustning innan det blev för mörkt.

För Oktawias del så blev det alltså ett longeringspass som motion idag. Damen skötte sig bra och det var nog lite lagom jobb för henne idag. Under avskrittningen såg hon nöjd ut i alla fall.

Efter longeringsjobbet så blev det hästpyssel i stallet. Oktawia fick massage med massagevanten och det visade sig att hon uppskattade det väldigt mycket. Avslutade med ordentlig ryktning och en mycket blank häst blev sedan placerad i sin box.

Lilla Bianca pockade på uppmärksamhet, så det blev massage för hennes del också. Knappt att hon kunde hålla sig upprätt ;-). Hon tyckte det var hur skönt som helst. Blev sedan ordentligt borstning av den lilla ponnyn - vilket också uppskattades. Tänk vad lätt det är att bli bästis med sina pållar, allt som behövdes var en massagevante ;-)


Det var mycket två blanka och nöjda pållar som sedan fick sin kvällsmat för kvällen. För min egen del blev den en risifrutti och TV:n en stund. Nu är det dags att gå knoppa så man orkar med morgondagen.

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0