15/9 Onsdag - Ut på utflykt

Idag var det full fart hem efter jobbet. Snabb fix av mockning och hästmat. Sedan var det till att se till att jag gick i mig något ätbart så jag inte skulle bli allt för elak ;-). T kom så jag kunde åka hemifrån utan att lämna vovvarna själva. Jag hann också växla några ord med M1 och P som kom precis innan jag skulle åka bort.

När jag var klar hemma så var det full fart in till stan igen och jag hämtade upp kamrat K. Vi styrde sedan kosan till pysseltrollet för att hämta våra Tuppewareprylar som vi beställde för evigheter sedan. Vårt föregående försök till besök hos pysseltrollet stoppades av att jag fick uppsöka akuten. Idag gick det som sagt bättre.

Naturligtvis så blev det till att botanisera i pysseltrollets lilla bod och jag hittade där en liten söt sparbössa, ett par söta örhängen och en fin liten skylt att ha i hallen :-).

Vi fikade sedan och kollade på ännu mera pysselprylar :-). Pysseltrollet är väldigt duktig på att sticka... så ett par fina handledsvärmare fick följa med hem också :-).

Till sist så var det dags att åka hemåt. Först in till stan och lämna av kamrat K vid sin port och så full fart hemåt.

Väl hemma så var det dags att ge pållarna kvällsmat. Vovvarna blev också kvällsnattade och nu ska jag kvällsnatta mig själv.

Har ont i skallen idag :-( och så är jag extremt trött, men förhoppnings så mår jag bättre i morgon... Bilder på kvällens fynd kommer således i morgon...

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0