17/9 Fredag - Fredagsmys

Efter jobbet idag blev det en snabbis till Granngårdens nya butik och shoppade kattmat. Sedan var det full fart hemåt. Tänkte först åka förbi willys och handla lite mat, men jag var så trött att jag inte orkade. Får bli i morgon istället.

Väl hemma blev det snabbt lite mat och så ut till stallet och mockade i raketfart. Var lagom klar när M1 och P kom vid 18.30 snåret och Oktawia var snart iordingfixad för att litet hoppning idag.

När vi kom fram till ÖFK så var det fortfarande en ridskolegrupp som höll på, men det var på sluttampen så det var lagom för M1 att rida fram tills det att gruppen var klar. Vi hade också sådan tur att ridskolegruppen hade hoppat lite, så vi gjorde ridläraren glad genom att tala om att vi gärna använde hindermaterialet ;-)

Hon börjar bli fin nu min lilla pålla :-)



Och M1 är jätteduktig :-)


Ridpasset gick bra, hoppningen bestod av en serie av två hinder. Oktawia tyckte det var kul och idag hade hon rätt bra teknik också. En mycket nöjd pålla klev sedan snällt in i trailern så vi kunde åka hemåt.

När jag var klar med pållan och alla prylar så var det dags för kvällsfoder så pållarna fick det och var jag klar i stallet för idag.

Väl inne blev det en stund framför TV, men sedan blev det sängen eftersom jag var hur trött som helst.

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0