30/9 Torsdag - Ombyte...

Jag har ju haft T's bil ett par dagar. Jag gillar min gamla 945:a, men man vänjer sig fort vid att den höjden som man sitter i T's Honda CR-V. När jag på lunchen hämtade min bil hos farbror Bildoktorn - och det UTAN att bli helt ruinerad - så höll jag på att slå mig halvt fördärvad innan jag knycklat in mig i min bil... kändes som om jag sedan landade på backen när jag väl lande på sätet ;-). Hämtade upp T så hand fick tillbaka sin bil, så han också blev nöjd och glad.

Min bil ska nu inte läcka servoolja längre, så nu håller vi tummarna för att det inte är något mer som går sönder.

Efter jobbet var det full fart hemåt - M1 hade precis kommit när jag kom hem och var i full gång med att plocka in pållarna. Nu var det myggor ute så hon lyckades bättre än vad jag gjorde i går kväll ;-).

Ikväll blev det totalt ombyte på sysslorna med andra ord. Man är ju vanemännniska och jag har ju mina rutiner när det gäller stallfix osv. Blev totalt omvänt idag - tur att man är flexibel ;-).

Vi började alltså med en tur till ÖFK och M1 dressyrade pållan. Eftersom det var helt underbart höstväder så skedde fram- och avskrittning ute. Själva ridpasset handlade om övergångar mellan olika gångarter och få damen att kvicka på lite - något hon har åsikter om. Blev sedan lite träning på att höja sig i formen korta sträckor - jobbigt tyckte Oktawia - men sabla så tjusig hon blev mellan varven :-). Skötte sig riktigt bra idag och M1 var nöjd.

In med pållan i trailern och så hem. Skönt att hinna hem innan det blev totalt svart ute. Tog först hand om Oktawia och plockade sedan iordning alla prylar. Avslutade det hela med att mocka boxarna, funkar bra att ha hästarna stå på stallgången (en i taget) under tiden som jag fixade med respektive box. Bianca blev dessutom borstad - uppskattades :-).

När jag var klar så var det mörkt och letade rätt på jyckarna och förpassade mig in i huset en stund. Har nu ägnat mig åt lite jobb åt Gränsbrytning 1 timme. Allt är klart för kvällen och kvar är nu att kvällsmata 4-bentingarn, och när det är gjort så ska jag förpassa mig till soffan och kolla på CSI. Förhoppningsvis kommer jag sedan i säng i hyfsad tid idag.

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0