4/9 Lördag - förberedelser

Denna dag började slappt, jag var ungefär lika seg som Nalle...



Men efter lite datorsurfning så gick jag ut och fixade stallet så det var gjort, men naturligtvis så fastnade jag hos Prickans kattungar... de är nu 6 veckor och börjar få fart koordinationen - alltså brottas man så mycket man kan... ;-)




















När jag var klar med mockning och hästmaten så tog jag mig en tur i trädgården med kameran i högsta hugg. Hittade Lexi som fastklistrad under ett träd, och spanade så mycket hon kunde uppåt i trädet. Vem satt väl där om inte Kalle - i trygt förvar om man säger så... ;-)



Förställning av Spansk körvel



Min isop blommar fortfarande med vackert knallblå små blommor.



Till och med min älskade sommarmalva blommar fortfarande :-)




Blollkrysantemum som fått besök av en fluga...




Efter fotosessionen käkade jag lite mat, T kom farandes och han följde med mig in till Granngården där jag köpte strö till hästarna eftersom jag hade tvärslut hemma. Vi fortsatte sedan till Ica maxi där bl a shoppade socker till den blivande lingonsylten. Sedan var det full fart hemåt.

Väl hemma fixade vi lite käk. T lekte sedan med åkklipparen eftersom gräset växer värre än värst ;-). M1 och P dök upp och Oktawia blev iordninggjord för ett ridpass. Idag fick vi åka till Frösvidal och rida i deras ridhus eftersom det är tävlingar på ÖFK. Oktawia var lite spänd i början, reagerade på radion och de sittplatser som vi satt på. Alltså alldeles utmärkt miljöträning för damen, för övrigt så skötte hon sig riktigt bra.

Väl hemma så blev Oktawia badad, det var välbehövligt ;-). Under tiden som hon sedan stod och torkade, så passade jag och M1 på att putsa utrustningen till morgondagens tävling. Packade ner allt som skulle med och så packade vi allt i bilen för att ha så mycket som möjligt förberett tills i morgon bitti. Vi upptäckte att vi helt plötsligt var rätt hungriga så pizza beställdes och P åkte iväg och hämtade dessa. Stärkta av mat kunde vi slutföra pysslet, lämnade sedan stallet 21.30 och M1 och P fixade det sista.

Resten av kvällen tillbringades i kvällen och jag kollade på Mördare okänd. Sedan blev det sängen! I morgon blir det en tidig morgon...

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0