6/9 Måndag - Semester

Idag hade jag semester  - skönt att kunna ta lite strödagar :-). Dessutom kände jag av neuralgin idag rätt ordentligt. Enligt planen så är det dags att börja käka 2 tabl om dagen i morgon men vid 10 snåret stod jag inte ut. Uppenbarligen hade min kropp vant sig vid doseringen... så jag började med 2 tabl redan idag och efter en stund så blev värken uthärdlig...

Det var ett otroligt vackert väder idag, skulle egentligen behöva gå ut och rensa upp lite äpplen från gräsmattan. Dock började jag med det som jag hade planert. Städning av huset... mindre kul men idag var det krig mot fluglortar ;-).

Försökte skynda mig med städningen, men jag vet inte vilket det är som gör mig långsam - medicinen eller själva neuralgin... bara att gilla läget. Dammade först och plockade undan gamla tomma färgburkar osv. Är ju inte klar med målningen, och alla verktyg m.m. blev placerade i en låda i hallen. Förhoppningsvis så kommer jag ihåg vart de är när det är dags att ta itu med hallen.

Under tiden som jag sysslade med städningen så fick hundarna vara ute för att slippa ha dem springa i vägen hela tiden. Det var ju varmt och skönt ute... Lexi satt parkerad under ett träd och glodde efter någon katt större delen av tiden. Lillan däremot - hon passade på att njuta av vädret ;-)



För övrigt tog städningen hela dagen. Gick bara inte att skynda på, så det fick ta den tid det tog. Tvättmaskinen gick också hela dagen, så dt blev ju småpauser med frisk luft när jag gick ut till torkvindan ;-).

Vid 16-snåret så var jag klar, käkade lite och sedan var det dags att ta itu med stallet så det blev klart också. En timma senare var jag klar med mockning, fix med vatten och hästmaten.

Hade en stund över så jag jobbade lite för Gränsbrytning. Under tiden kom T med 10 liter lingon!!!! Det hade han plockat ihop på en timme... Den här gången får han rensa själv... så lingonen hamnade i källaren och så ska han fixa rensningen i morgon.

För min del så var det dags att få på mig lite vettiga kläder och så for jag in till stan. Det var dags för fotokursen!

Med mig hade jag 2 bilder från förra veckans uppdrag. Nu kan ni få se vad det blev för motiv.

Kameran är min mobilkamera en Noka 6700 slide, 3,5 megapixlar

Kanonmat



Äggplanta



Mina kurskamrater hade alla med sig mycket kreativa bilder - mycket roligt är detta!

Idag blev vi utskickade på stan med uppdraget att fota 3 bilder och temana var ljus, hål och rörelse... jobbade 2 och 2.

Inte helt enkelt, men vi knäppte mycket bilder och jag fick ihop några bilder som jag var nöjd med. Tog även en klassisk bild bara för att det var en så vacker kväll ;-)..

Slottet i solnedgång :-)



Var hemma igen strax innan kl 21, så jag hann få in pållarna, kolla av dem snabbt och så servera kvällsmaten tills det att jag kunde parkera mig soffan. Kl 21 började CSI NY - måste ses.

Nu är det i alla fall dags att studsa i säng - i morgon är det jobb igen och jag hoppas huvudet håller sig i schack!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0