11/8 Torsdag - Lite tomt..

Var piggare idag än igår - tur att det går åt rätt håll :-). Slutade vid 16-snåret och det var full fart hemåt. Jag fixade iordning en italiensk sallad åt mig som jag snabbt käkade upp.

Sedan blev det en stunds gos och bus med Sixten... hans nya matte var på väg för att hämta sin kisse...

Tänk att en fjädervippa kan vara så himla rolig ;-)





Jag la ifrån mig fjädervippan, men Sixten ville leka med den i alla fall...



Söt så det förslår och en riktig liten kelgris...



Vid 17.30 kom sedan hans nya familj. Sixten blev avmaskad, lite mat skickades med och lite gos innan han så åkte iväg.

Han kommer säkert få det jättebra och han kommer alla gånger visa vem charmigast - lycka till med en jättefin liten kisse!

Tomt blev det för mig - de små kittens har ju totalt tagit över mitt hus. Blir lite lugnare med en mindre.

När Sixten åkt så tog jag itu med stallet, lite mockning behövde utföras. Gjorde rent vattentunnan och fyllde på rent vatten.

Lagom när jag var klar med stallet så dök T och Lexi upp. Han hade vart ute och åkt lite och tog en sväng förbi mig. Det var fint väder så vi hade en stunds trädgårdshäng tills det att M1 och P kom. Dags för pållans motion. Lilla Bianca fick vila idag - behöver ju inte chocka den lilla ponnyn fullständigt ;-).

Innan vi åkte iväg med pållan så passade jag på att gå in och kolla hur det gick för mamma katt och Alfons...

Alfons sov... ;-)



Mamma katt gick och letade efter Sixten, för övrigt var det lugnt och stilla i huset... väldigt tomt blev det med en kittens mindre...

Så strax efter 19-snåret var trailern klar och Oktawia klev snällt ombord och vi åkte in till ÖFK. T och Lexi åkte vidare och följde inte med in till ÖFK idag.

Ridpasset idag skedde på den nya sandbanan - Oktawia var för dagen lite okoncentrerad och lyssnade på allt anant runtomkring, hundar som skällde, barn som lekte osv... men damen fick allt finna sig i att jobba ändå ;-).

De red också igenom programmet LB:2 en vända, mitt under programmet så bestämde sig Oktawia för att lägga tungan över bettet och då självklart inte så himla styrbar... bara att lägga rätt tungan och börja om ;-).

Men helt dåligt gick det inte i alla fall ;-).

Var hemma igen vid 20.30-snåret - skönt att inte komma hem så himla sent. Hann fixa klart med pållan och utrustningen till kl 21. Och jag förpassade mig till soffan och TV:n en stund. Blev nån polisserie på 5:an...

Kan lugnt säga att vistt är det tomt efter att Sixten flyttat... men Alfons sover INTE för tillfället... han och mamma katt far runt som tettingar här på golvet :-O. Lillan tycker det hela är lite jobbigt och har lagt sig i soffan här brevid mig. Känns tydligen tryggt. Hon vill inte ha några oberäckneliga busiga katter som hoppar på henne ;-).

Nu ska jag kolla lite på nyheter och sedan blir det sängen. Så detta var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0