17/8 Onsdag - Premiär...

Idag blev det bil till jobbet. Tid att passa efter jobbet, så det var inte lämpligt med cykeltur hem i motvind.

På lunchen åkte jag iväg till Viktväktarna för veckans invägning. Idag blev resultatet -0,6 kg - alltså går det åt rätt håll. Firade det hela med att käka lunch med T - kåldolmar serverades i restaurangen vid hans jobb - smakade mums :-). Sedan åter till jobbet för en insats resten av arbetsdaten. Vid 16.30 var det full fart hemåt. Eftersom jag käkade ordentlig lunch blev det fil och müsli när jag kom hem.

När jag käkat upp och bytt om - redo att ta itu med stallsysslorna - så dök T och Lexi upp. På med kaffekannan alltså ;-). Jag tog med mig mitt kaffe ut till stallet och fikade samtidigt som jag fixade med mockningen. T passade på att sitta i trädgården och fika.

Vid 18.30 kom M1 och P för att fixa med Oktawias motion. Det blev uteritt idag. Jag fick ytterligare besök, strax innan kl 19 kom kamrat MF med sin familj. Familjen innehöll en stycke frivillig kamikazepilot till Bianca. Så när M1 och P gav sig av med Oktawia blev det borstning av Bianca och MF son fick äran att sköta insittningen av Bianca.

Det är allstå första gången Bianca har en liten ryttare på ryggen. Det är typ första gången Bianca har närkontakt av barn över huvud taget och hon tyckte det hela var lite konstigt till att börja med ;-).

MF lyfte upp sin son försiktigt på Biancas rygg och det gick bra att gå ett par steg innan Bianca tyckte det blev lite otäckt. Då stannade vi och stod stilla en stund.





Efter ett par försök kunde vi gå flera meter innan Bianca tyckte det blev lite läskigt, men då var det bara att stanna och så börja om från början.




Båda två var riktigt duktiga, och efter 10 min fick det räcka med insittningen. Då hade både ponny och barn tröttnat ;-). Och Biancas premiärtur med ryttare på ryggen var avklarad :-)

Jag passade istället på att träna lite med Bianca inför utställningen och sprang lite med fröken innan det fick vara bra med övningarna för kvällen och Bianca blev återbördad till sin box.

Vi tvåbenta förpassade oss in i huset när vi var klara i stallet. Blev lite te och bullar och lite trevlig pratstund så här framåt kvällningen.

M1 och P kom tillbaka från uteritt och verkade ha gått bra. Alla kom i alla fall hem hela och rena ;-).

MF med familjen for tillbaka hemåt vid 20.30-snåret. Jag själv kollade till pållarna och serverade dem kvällsmaten. Kände mig dock lite lätt rastlös så jag och Lillan tog en promis på 40 min - det var skönt att komma ut och röra på sig lite.

Avslutar nu kvällen med att kolla på 4:ans nyheter och snart ska jag inta horisontalt läge i sängen...

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0