30/8 Tisdag - Tur till ridhuset...

Det har idag varit fullt ös på jobbet... lyckats med konstycket att hålla igång 4 olika jobb igång samtidigt. Mest beror det på att jag suttit i telefon och jagat folk... när inte den ena svarade, så ringde man nästa... så fick jag hålla på ett tag.

Jag har också lyckats komma ihåg att bestämma mig för vilket elavtal jag ville ha och framför allt vilken elleverantör. Det blev Mälarenergi och ett avtal som löper på 2 år med fast pris. Skönt att slippa oroa sig för att elpriserna sticker iväg i vinter.

Jag har också bestämt mig för att ta itu med att göra klart min C-uppsats... så jag kontaktade en studievägledare vid Universitetet och fick godkänt att registrera om mig på C-nivån för Informatik. Har alltså hela terminen på mig att hinna göra litterturstudien... :-)

Kommer inte ha några fritidsproblem. Arbetar heltid, har dessutom ett extraknäck som genererar 10 tim/mån, hästarna tar ungefär 3 timmar/dag och så ska jag då läsa in en massa litteratur... så när jag idag fick telefonsamtal från en medlem ur valberedningen för fotoklubben Focus så hade han förståelse för att jag inte riiiiktigt har tid med ett styrelseuppdag i klubben ;-). Kommer ha fullt sjå att hinna gå på klubbmötena ;-)

Efter en hektiskt dag på kontoret så var det full fart hemåt. Behövde inte var lika galet effektiv idag som igår, utan idag tog det 1,5 timme att få i mig mat, slösurfa en stund, mocka, fixa vatten och hästmaten. Pållarna blev intagna vid 19-snåret och vid 19.30 klev pållan snällt in i trailern och vi for iväg till ridhuset.

Framme vid ÖFK så mötte T upp. Jag skrittade fram runt SM-banan och han följde då med och hade Lexi med sig i ett snöre. När jag var klar med framskrittningen så förpassade jag mig till ett tomt ridhus och T bytte vovve och tog en promis med Lillan.

Jag rida runt i trav och försökte tänka på lite kloka ord som P sagt åt mig. Dock hade jag ingen koll alls på kroppen, kändes som om benen for åt alla håll.... Försökte rida lätt på ett annat sätt - lite mer böjning i höften, men hittade inte balanspunkten pga mina sprattlande fötter.

Till sist så tröttnade jag, gjorde halt och höjde helt sonika upp stiglädrena 1 hål! Kändes konstigt i början, som om jag fick ha benen böjda jättemycket - MEN jag fick en stabilaree skänkel och kunde koncentrera mig på att få koll på resten av kroppen.

Så dagens ridpass gick ut på att matte skulle få ordning på sin kropp och inte störa pållen så mycket. Uppenbarligen fick jag till nåt rätt i alla fall, för Oktawia uppförde sig bra idag. Om jag sedan hittat rätt teknik i lättridningen eller om jag lutar mig för mycket framåt återstår att se, men pållan travade på avslappnad och sög på bettet. Inga giraffasoner idag ;-).

Strax innan kl 21 var vi klara och pållan klev snällt in i trailern så vi kunde fara hemåt. Lillan hade fått sin promenad och verkade nöjd. Bäst av allt är ju att få åka bil ;-).

Så full fart hemåt. Pysslade om pållarna. Serverade kvällsmaten och så plockade jag undan alla prylar innan stallet var klart för kvällen.

Nu blir det lite soffhäng framför Nyheterna innan det är dags att förpassa sig till sängen.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0