11/12 Söndag - Förkyld...

Är tämligen förkyld, men har i alla fall ingen feber så jag kunde ta mig ut till pållarna i morse så de blev utsläppta. Däremot så har jag rört mig i slowmotion och inte haft så mycket ork. T har hjälpt mig med att städa huset för det såg förskräckligt ut. Jag släpade mig runt och dammade på fm. Sedan så slängde T ut mattorna och dammsög hela huset åt mig.

M1 var här mitt på dagen och fixade Oktawias motion idag med. Tacksam för det. Jag hade fullt sjå att fixa mockningen. Mockningen blev ett litet äventyr för sig. Jag mockade under tiden som M1 motionerade Oktawia, alltså fick Bianca vara i Oktawias box under tiden som jag fixade Biancas lilla box. Bianca var alltså i Oktawias box när hon kom in från motionerandet. Och det tyckte Oktawia för högst märkligt! Det blev helt fel med den lilla shettisen i den stora boxen och pållan blev lätt stressad ;-). Bianca struntade fullkomligt i vad Oktawia tyckte, utan roade sig kungligt med att gräva i boxen och rulla sig om och om igen ;-). Oktawia blev inte normal förrän ordningen var återställde och de var ute i hagen ;-).

När jag var klar i stallet så släpade jag mig in i huset och la mig på soffan ett tag och vilade. Men innan dagen var slut så var huset färdigstädat, ett par tvätar fixat, julpyntet framsläpat och gardiner bytta i köket. Trots min förkylda näsa så har det blivit lite julstämning i huset. 

Tack T för all hjälp!

Det sista T gjorde innan han och Lexi for iväg till lägenheten, var att slänga ner hö åt mig. Skönt att slippa klättra upp på höloftet när man inte är allt för pigg.  Att sedan fixa iordning hästarnas mat var ungefär så mycket ansträngning som jag klarade av. Resten av kvällen tillbringas i soffan för återhämtning. Hopppas att förkylningen mirakulöst försvinner under natten. Vill helst vakna pigg och kry i morgon bitti. Ny arbetsvecka väntar ju ;-).

Så detta är allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0